Wednesday, January 07, 2015

ALHAMDULILAH ! TERIMA KASIH AINONKAMAN

Assalamualaikum wbt..


Alhamdulilah alhamdulilah alhamdulilah...
Rezki tahun baru, tak sangka tak ku duga, dari suka2 akhirnya nasib rezki menyebelahi aku..syukur.
Baru2 ni, Lin ada join kontest tag dan win di Instagram @ainonkaman tu, ye la, join suka2 je, tapi kalau menang rezki la kan, tapi tak sangka plak betul2 menang hehehe terkezut gakk...alhamdulilahhh..
Dan hadiahnya lumayannn ko, baju pakaian malam muslimah, ishhh cantik gileeee, memang selalu belek IG dia sebab sebelum ni Lin ada beli candy socks dari @ainonkaman tu, sangat selesa pakainya, Lin beli 3 pasang, pelbagai corak ada, harga pun sangat ok..Ye la dalam pada menutup aurat bole la juga bergaya, tak lah boring paka stokin plain je kan, bole pakai solat dan juga keluar rumah, siyess memang best! 

Berbalik pada hadiah menang kontest tu, alhamdulilah semalam dah dapat dah hadiahnya, bila bukak waaaa sangatt cantikkk, sangatt sangattt, dan kebetulan Lin pun suka color hijo selain pepel dan juga saiz sangat ngam dan fit ! Kainnya sangat sejuk, kualiti memang sedap dan selesa pakai ar, hehehe dah test cuma belum amik gambo, nantilah Lin pakai keluar malam Lin amik gambo Lin upload ye kasi kowang tengok hahaha 


Ini lah kontest yang Lin masuk di IG @ainonkaman tu...cuma tag kawan je..hehehe

Nampak tu nampak tu, 3 pemenangnya, salah sorg tu aku leee hehehehe alhamdulilahhhhh.

Dan inilah dia hadiahnyaa...sangat cantik bungkusannya, jubahnya sangat cantikkk...saiz pun ngam fit dengan Lin, alhamdululilah. Terima kasih @ainonkaman ...

Alaa kowang janganlah jeles, jom follow IG dia, ada lagi satu kontest tengah berlangsung tu, cuba nasib mana tau menang kan..hehehe 
Dan juga kowang bole follow like di FB page dia @aininkaman 
Atau bole beli secara online di sini juga @ainonkaman 





P/S: Tahun ni, nak join je mana2 kontest, rezki ada menang le, takde rezki cuba lagi dan lagi hehehehe


4 comments:

  1. assalamualaikum sis lin...rezeki tu sis ...rezeki awal tahun baru ni...:)

    ReplyDelete
  2. @Mas Zull waalaikumussalam..Terima kasih Mama, alhamdulilah rezki tahun permulaan hehehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. mesti macam retis kalau sis lin pakai

    ReplyDelete
  4. tahniah sis....
    boleh lah opentbale makalm ni atas kemenangan....hahaha

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com