Thursday, January 15, 2015

HOMEMADE LIP BALM & MOIST LIP SCRUB BY HANA

Assalamualaikum wbt..


Sehari ke sehari aku nak share satu produk dengan kowang ni tapi ada je halnya sampai duk dalam draft tu berminggu2 hehehe...tapi takpe, harini aku nak share juga produk semulajadi lagi homemade gitu..
Buat masa ni aku sangat suke pakai lip balm & lip scrub by Hana ni, sebabnya, sejak aku pakai bibir jadi lembab, takde lagi aksi aku ketap2 bibir duk gigir bibir yg kering tu je, siyes cakap, memang betul, kalau tak kat traffic light ke atau tengah waktu menunggu ke, gatal gigi dan jari ni duk kepil bibir yang kering tu..tapi sekarang dah jarang sangattt aku buat keje tu tau...
Hurmm kowang tak caya kan, tapi kowang cubalah, dan jangan takut, ianya 100% homemade sendiri lagi asli dan ori okey! takde bahan2 yang akan merosakkan kulit bibir kowang, sangat moist dan lembab bila pakai, dan yang best lipstik kowang kekal lama sikit dari biasa, takyah nak beli lipstik yang berkilat2 tu haaa...bazirrr hehehehe


Ada orang takut nak mencuba, tapi not me ok, aku klu kata bagus, aku memang nak cuba dan akan aku share sama2, tak kira apa jenis produk..
Dan aku cuba juga pakai, memang serasi dengan aku.cubalah kalau tak caya!


Ini ayat aku copy paste dari pages PinkishBeautyStore tuan punya yang aku beli ni..
Sekarang tengah promo kalau kowang nak beli..
Kalau kowang nak cuba bole terus order di SINI 


Flavor: 
Naked Bee (unscented)
Blueberry
Strawberry
Mango
Chocolate Caramel
Bubble Gum 


'Sepertimana kulit wajah yang memerlukan primer. Begitu juga dengan bibir kita.
'Homemade lipbalm'. Kini tiada lagi bibir kering, gelap dan merekah.
Mengandungi 100% natural, hexane free, preservative free. No stabilizer.

Kebaikan: -
Sunscreen mampu melindungi bibir dari terhasilnya melanin gelap. Yang menyebabkan bibir Hitam, lebam dan kusam 
 Vit E from raw Shea butter mampu melembapkan bibir sepanjang hari.. 
Wax lebah asli yang berkualiti tinggi dapat menghalang bahan beracun yang terkandung dalam lipstic mencemari terus permukaan bibir. 
Virgin olive oil sebagai anti oksida untuk menghapuskan bakteria jahat.
Yang pastinya hanya yang TERBAIK Cik Pinkish hasilkan, dari pengalaman sendiri over a years. 
Bahan2 mentah adalah kebanyakan import yang tiada di jual di Malaysia..
BERKUALITI, NATURAL, ASLI..


Dan ini bbir aku, aku hantar respon testimoni untuk Cik Pinkish tu setelah hampir seminggu lebih aku guna selepas beli.
Tak caya ? Beli dan cuba sendiri, harga mampu milik..


Nanti lepas ni aku share satu lagi produk melebatkan bulu, tungguuu hehehehehe







P/S: Aku orangnya takkan share kalau produk yang aku pakai tu tak bagus ok. Kena cuba sendiri baru tau kesannya..


2 comments:

  1. assalamualaikum sis lin...mcm best jer ni sis...nak cuba juga la nanti...:)

    ReplyDelete
  2. @Mas Zull Wassalam Mama, Ye maa, cubalah, Lin dh try sebulan ada buat ms ni, sangat rasa kelainannya, bibir lembab je, tak cuba mana nak tau kan..Maa just like or order dr web dia tu...

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com