Wednesday, August 26, 2015

OIC 'OH! ICE CREAM'

Assalamualaikum wbt...


Yess akhirnya dapat juga merasa makan eskrem berasap asap gitu, hehehehe 
Mengalahkan kanak kanak aje kan, mak budak yang excited gitu ..
Mulanya nampak adik aku yang makan tempat tu, so apalagi jenis memang tak nak ngalah, nak juga, orang lain makan, kita pun nak juga. lalalalala
Bertempat di KSL City Johor, tingkat 1 sebelah dengan Subway, ala senang je nak cari, cari Subway, haa sebelah dia je. Tak tahu tanya orang kerja kerja situ, memang femes dah tu eskrem tu...



Dia tak banyak set, cuma ada 2 set aje. 1 set tu hanya 1 scoop rm12.90, dan lagi 1 set ada 3 scoop rm28. 
Semua set datangnya berasap dan semua set disertakan dengan magkuk sudu dan 1 free wafer. 
Eskremnya pun ada macam macam choice flavour, dan free 2 topping. Kalau susah susah, korang mintak je top 3 eskrem, nanti dia bagi le ko top 3 eskrem yang selalu pelanggan amik..
Kreatif kan ! Memang berasap gilee masa sampai tu, anak sedara aku yang kecik tu kemain excited suka, hehehe apalagi mak mak bapak bapak kan, excited nak bergambo sebelum asap hilang hahahah...
Sudu dan magkuk nya pun cute je, nice color kan, comel..




Haritu aku amik perisa coklat, orea dan mango, sedap cuma mango tu agak masam hehehe..
Yang ni wafer dia bagi free memang datang dalam satu set tu. Shedap jugaa ! 
Lagi satu korang jangan tamak, korang beli aje yang 3 scoop tu share 3 orang, alaa lagipun bukan korang nak makan sangat kan, saja duduk borak borak layan eskrem dan selfie welfie je kan hahaha whoopps ! :p
So sapa belum try bole pi try, buat basah basah tekak..hehehe




LG-10 KSL CITY MALL 33, Jalan Seladang, Taman Abad
Johor Bahru
016-757 5331





P/S: Aku memang suka cuba cuba benda makan ke tempat pelik pelik ni, hehehehe 


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..