AURORAOIL : PELEBAT BULU

1/03/2017 04:50:00 PM

Assalamualaikum wbt..


Anda mempunyai masalah seperti berikut?

~ Rambut gugur dan berkelumumur
~ Kening nipis dan jarang
~ Janggut tak lebat
~ Bulu mata gugur
.
Kalau ada, anda jangan risau ya, kini Aurora Oil boleh membantu anda untuk…
~ Melebatkan rambut dan mengatasi gugur
~ Melebatkan dan mengalakkan pertumbuhan kening
~ Menggalakkan per tumbuhan janggut dan jambang
~ Melebatkan bulu mata
.
Dengan formulasi 100% organic ia halal dan suci sesuai digunakan untuk bayi dan dewasa, dengan hanya satu botol ia mampu merawat 4 masalah…
Gabungan Minyak zaitun, buah keras, lidah buaya dan lavender yang mampu memberi KESAN dalam masa SEMINGGU!
Minyak zaitun yang diambil dr mutu yang berkualiti perahan pertama tidak setanding dengan minyak zaitun yang diperah berkali-kali diluar.

Harga RM35 Sebotol
Sebotol Minyak aurora oil tahan 1-3 bulan di kening dan bulu mata
Jimat dan termurah dipasaran



Dapatkannya segera untuk harga yang istimewa terlajak murah setakat ini.
Whatsapp admin di talian 0197209951
atau follow kami di 

IG : Organichairgrow
Website : Organichana
*Krim Hilang Tahi Lalat pun ada.

Cepat selagi stok & tawaran harga hebat masih ada ..





P/S: Ada yang minta mana nak dapatkan Krim Tahi Lalat tu kan, nanti aku update ye.


You Might Also Like

0 Comments

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com