Thursday, March 29, 2018

BUFFET RAMADHAN 2018 DOUBLE TREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU

Assalamualaikum wbt .


BUFFET RAMADHAN 2018 DOUBLE TREE BY HILTON HOTEL JOHOR BAHRU | Hai semua, berjumpa lagi kita di sini. Alhamdulilah sejak dah mula aktif menulis dan join Team #JDTblogger ni, rezeki datang berlumba-lumba, baik dari rezeki review produk, juga rezeki makan.
Dan baru-baru ni Sis berpeluang join Team #JDTblogger untuk pergi ke Buffet Pra-Ramadhan di Double Tree by Hilton JB . Dengar aje nama Hotel tu, mesti dah 'gah' kan bunyinya, mana tak Hotel taraf 5 bintang tu. Jadi rezeki kami semua di jemput bersama untuk datang meraikan.
Bagi korang yang masih mencari di mana nak bawa Family atau teman atau pekerja-pekerja, bolelah cuba di sini, makanan semua sedap dan banyak plihan, berbaloi dengan harganya, Korang jangan risau, pasti puashati! .


Terima kasih korang semua ! Ada yang pertama kali Sis jumpa pada malam tu, ada yang dah memang kenal, semua ramah-ramah dan sporting.
Salam perkenalan buat semua .


Jom Makan at Double Tree by Hilton Johor Bahru #BukaPuasaWithHilton
Be spoilt for choice with an assortment of local delights and exquisite Mediterranean, Arabic fare when you dine with us at Makan Kitchen.
For voucher purchase, please email nurulatiqah.irwan@hilton.com 
or call +6012 784 1842




MAKAN KITCHEN SPECIAL 


Mediterranean & Arabian Cuisine, Marche Style Asian Buffet
17 May - 14 June 2018
RM168 nett/ adult
RM84 nett/ child


Hari Raya Dinner
15 & 16 June 2018
RM168 nett/ adult
RM84 nett/ child


Hari Raya Hi-Tea Buffet
15 - 17 June 2018
RM108 nett/ adult
RM54 nett/ child



FEAST @ 11 


Asian Style Buffet at our beautifully decorated Ballroom
21 May - 7 June 2018
RM138 nett/ adult
RM69 nett/ child



For more information or reservation, please call +607 268 6868
FB Pages : @doubletreehiltonjb
Instagram: @doubletreejb


Tatarias di meja makan kami ..


Chef yang mengetahui semua Chef pada malam itu .


Menu yang menggunakan reampah asli yang bermutu tinggi .


Menu yang menjadi perhatian semua. Semua sedap-sedap sangat, 


Kambing bakar juga ada, makanlah sampai kenyang .


Pelbagai cuci mulut juga di sediakan ..


Highlights Include:
Fresh Durian Stall • “Kerabu Daging” • Hainanese Beef Noodle • Pipa Duck & Hangzhou Emperor Chicken BBQ • Burasak Assam Pedas • Nasi Kabuli • Ayam Opor • Assorted Nyonya Kuih

Available from 21 May to 7 June 2018, from 6:30pm to 10:00pm

Buffet available at Level 11 - events floor
RM 138 nett per adult | RM 69 nett per child from 5 - 12 years old

Advance bookings are preferred






P/S: Makanan memang terbaik, sedap dan berbaloi dengan harga. Ada rezki JOM KITA MAKAN .


10 comments:

  1. Wowwwww!!! Macam tak percaya Sis Lin update blog, kekekekeke.

    Teruskan tau Lin, caiyokkkkk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha Kak @Seri jangan tak percaya hahaha

      Delete
  2. welcome back sis lin hehehe..

    bukak pepagi dah mengecurkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuang3x @Hernee semangat bertambah lagi bila dah tukar baju ni hahaha

      Delete
  3. wahh... pantas sis lin meng'update'.. hehe.. terliur tgk makanan yang best2 ni tau.. heehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mood tgh dtg terus update tapi malas nak buat ayat @IbuDilah hahahaha

      Delete
  4. wah....memang terbaik..caiyok sis lin...seriously makanan semua sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha terbaikkk debakkkk @SitiRohaida hahaha

      Delete
  5. Assalamualaikum lin....caiyokk lin n welcome back....deebakkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mama..TQ Maa, harap-harap kekal le mood menulis ni Mama @Maszull

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..