Wednesday, May 02, 2018

22 comments:

  1. Replies
    1. Yeszaaa...HiTea pulak @SitiRohaida ..hehehe

      Delete
  2. alaa..ahad ni uols jee..hahaha..kami bukan mak mak.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Sunah Emak-emak aje Sunah ha ha ha

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulilah @Hans ...meriah ramai dapat jumpa ..

      Delete
  4. �� see you on Sunday, face to face hightea =p
    Kim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes Kim @YuYan..see you on Sunday ...

      Delete
  5. Bestnye dapat berkumpul ramai ramai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Suhailah..dari alam maya terus dapat jumpa berdepan..sporting satu kepala memasing ...

      Delete
  6. Tak sabar nak join ahad ni. Hehe. See u sis =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Farah, jumpa nanti Ahad ya ..

      Delete
  7. haii,, nak kenal lah dengan sorang2 dalam gambar ni. hahahhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekekeke ngada-ngada tau dia ni @Farahain hahahaha

      Delete
  8. kak..dari preview pertama sampai kelima.. muka kita berdua tak pernah ghaib dari pandangan 😂😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ye laaa @Hernee, nampak benau makan makan dan makan aje ye ha ha ha

      Delete
  9. Replies
    1. Kannn Kak @SeiKandi, meriah reramai..walaupun belum dapat kumpul semua...

      Delete
  10. Replies
    1. Ha ha ha awat le ngantuk manjang ye @Mar ha ha ha

      Delete
  11. Sronokkan bile jumpa sesame blogger. Rasa nk blogging tu lagi tinggi. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup @Ayunie..Lagi-lagi kalau selama ni bual kat wahtsapp je, tau-tau dapat jumpa..lagi meriah dan seronok, banyak benda nak cerita..

      Delete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com