Sunday, May 20, 2018

LIRIK LAGU LAGI SYANTIK SITI BADRIAH

Assalamualaikum wbt..

LIRIK LAGU LAGI SYANTIK SITI BADRIAH | Korang dah dengar lagu ni? Jadi ikutan kan? Sekali dah dengar, mulut tak henti-henti asyik nak menyanyi aje. Betul tak? Kalau time Sis lagi ikut aerobik, mesti lagu ni jadi step lagu aerobik, hehehe. Tunggu lepas raya ye, baru boleh join aerobik balik. Bulan puasa ni mana ada orang aerobik dik nunn uii. 

Selamat berhujung minggu ya semua. Salam 4 Ramadhan. Rehat-rehat di rumah bersama keluarga, masak masakan menu yang sedap-sedap, mesti seronokkan. Lagi pulak dapat solat berjemaah sesama keluarga. Time cuti laa dapat solat berjemaah kan, kalau waktu bekerja, mananya dapat. Isikan hari-hari korang dengan kasih sayang ye. Sambil-sambil tu meh bukak youtube dengar lagu ni sambil menyanyi ye hehehe. Jangan sakan sangat, kang batal puasa pulak. 

Gambar dan lirik carian google 
Lagu terbaru Siti Badriah ini berjudul Lagi Syantik yang merupakan ciptaan Yogi dan Donall. 
Lagu Lagi Syantik menceritakan tentang perasaan seorang wanita yang merasa sedang cantik-cantiknya dan ingin dimanja.


LIRIK LAGU LAGI SYANTIK SITI BADRIAH

Emang lagi syantik
Hey sayangku hari ini aku syantik
Syantik bagai bidadari
Bidadari dihatimu

Hey sayangku perlakukanlah diriku
Seperti seorang ratu
Kuingin dimanja kamu

Hey sayangku hari ini aku syantik
Syantik bagai bidadari
Bidadari dihatimu

Hey sayangku perlakukanlah diriku
Seperti seorang ratu
Kuingin dimanja kamu

Emang lagi manja
Lagi pengen dimanja
Pengen berduaan dengan dirimu saja

Emang lagi syantik
Tapi bukan sok syantik
Syantik syantik gini hanya untuk dirimu

Hey sayangku hari ini aku syantik
Syantik bagai bidadari
Bidadari dihatimu

Hey sayangku perlakukanlah diriku
Seperti seorang ratu
Kuingin dimanja kamu

Emang lagi syantik
Emang lagi syantik

Emang lagi manja
Lagi pengen dimanja
Pengen berduaan dengan dirimu saja

Emang lagi syantik
Tapi bukan sok syantik
Syantik syantik gini hanya untuk dirimu

Emang lagi manja
Lagi pengen dimanja
Pengen berduaan dengan dirimu saja

Emang lagi syantik
Tapi bukan sok syantik
Syantik syantik gini hanya untuk dirimu






P/S: Mula dengar, nyampah betul dengar pelat dia, tapi lama-lama, jadi asyikkk ha ha ha...saje suka-suka kan..


6 comments:

  1. Boleh layan juga lagu ni , hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @WanZawawi, sekali dengar, jadi ikutan hahaha

      Delete
  2. viral dh lagu nii.. artis pun ada buat nyanyi. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyeee @Busyra, sampaikan parodi meletop pun, kelako gilee hahahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Kann @Julia, orang yang nyanyinya pun cantikkk...

      Delete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com