MOTHER'S DAY SPECIAL ITALIAN TRATTORIA @MAKAN KICTHEN DOUBLE TREE BY HILTON JOHOR BAHRU

5/11/2018 08:06:00 AM

Assalamualaikum wbt ..


Entri sebelumnya 


Savory dishes at Italian trattoria, Tosca @Makan Kitchen . 
Hi-Tea Mothers Day Special .
Selamat sejahtera korang, apa khabar ? Moga Allah permudahkan semua urusan korang ya. .
13hb Mei, adalah Hari Ibu Sedunia, korang dah ada plan nak bawa Ibu korang kemana ? Kalau belum haa bole survey-survey apa yang akan Sis kongsikan. 
Alhamdulilah tahun ini Sis dan Team #JDTblogger berkesempatan memenuhi undangan Media - #TeaWithHilton Mother's Day Teaser di #DoubleTreeByHiltonJB baru-baru ini. Memang teruja, sebabnya belum pernah juga dapat sambut hari ibu untuk diri sendiri di Hotel semahal ini. Syukur rezki dari Allah.

To commemorate this special day, DoubleTree by Hilton Johor Bahru is creating special treats and dining promotions lined up this Mother’s Day. Show her your appreciation for all her hard work, dedication and endless love as you take her out to our Mother's Day special here at DoubleTree by Hilton Johor Bahru Mother's Day Brunch specially prepared by the amazing and hardworking team at the hotel.

Book a table at Makan Kitchen on either 12th or 13th May featuring regionally inspired interior design and serving famous local specialties that are prepared right before your eyes, Makan Kitchen is a must for visitors wishing to experience some of Malaysia's finest cuisine. On these two special days, your mom will be pampered with a manicure and the hotel will be giving away a special gift to all mothers. 
Priced at RM108 nett per adult and RM54 nett per child.

Deep Fried Prawn  Kataifi .
Yang ni sedap sangat, Sis makan banyak sekali, kenyang makan dia aje he he he

Salmon Tandori .
Mula-mula Sis ingatkan ayam , tak tengok nama, sekali dah makan rupanya Salmon, sedap ya amat!

Yang ini tak tau apa namanya, macam pizza, rasa tomato sangat, tapi sedap!

Ini ala-ala ayam percik, tapi hanya isi sahaja, takde tulang. pun sedap..

Isi ada ayam dan tomato, rasa dia macam sos spageti tapi lain beza rasanya.. Maaf lupa namanya..

Yang ini memang peberet, sedap sangat! Meatball.Sis amik yang ini dulu hehehe

Ini sup labu..cecah makan dengan roti. Tapi Sis kurang gemar labu, so biasa aje laa..

Salad isi ayam, ada lagi salad lain, tapi Sis amik yang ini.

Ini itik..Sedap manis sangat rasanya..bersudu gak makan he he he

Betik muda, sangat sangat sedap!..betiknya rangup!

Nama dia lupa pulak, tapi intinya udang. Sedap..

Ini rojak buah . Kuah rojak dia sedap..buahan nya pun rangup.


MAKAN KITCHEN (12 @ 13 MEI 2018)

Masa:
12.00 tengahari hingga 3.00 petang

Harga:
RM108nett (Dewasa)
RM54 nett (Kanak-kanak)


DOUBLETREE BY HILTON

Address:
No. 12 Jalan Ngee Heng, 80000 Johor Bahru, Johor, Malaysia.
TEL: +60-7-2686868FAX: +60-7-2686888

Website: goo.gl/jrWzcE

For more information or reservation, please call +607 268 6868

#TeaWithHilton #DoubleTreebyHiltonJohorBahru #MothersDay #MothersDayCelebration #JDTBlogger 


Make this day special and see the sight of your mother smiling while spending time with you and your family members during this day with a hearty Mother’s Day meal, makes for the best Mother’s Day celebration.
Happy Mother’s Day from DoubleTree by Hilton Johor Bahru!





P/S: Korang dah ada plan ke ? kemana ? Cuti panjang ni kan...Jaga diri okay!


2 Comments

  1. tak beragakkkkk menu nyaaaa,tetiba lapor huwaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kannn, semua nak di makannya @Sueizza...semua sedap hehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com