WORDLESS WEDNESDAY - BISKUT TART MAT GEBU

5/30/2018 02:06:00 PM

Assalamualaikum wbt.

#WORDLESSWEDNESDAY 








P/S: Klik sini untuk resepi ..


You Might Also Like

8 Orang Komen

  1. amboi gebunya tat nya. saya suka kuih tat gulung ni.
    JanjiKita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn..sebab tu le tak terkata @MarMansor, #wordlesswednesday hehehe

      Delete
  2. Ingat ko tlg mat buat td 🤭😝

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha aku geram tengok tart tu, tu yang aku share @Retna hahaha

      Delete
  3. haiiihh terliuq dah.....haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @CikYaya, kecur nengok gebu diaaa..

      Delete
  4. sedapnya tart gulung,mintak che mat tolong buatkan please..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu raya je datang makan @SitiRohaida hahaha

      Delete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.