Wednesday, May 16, 2018

WORDLESS WEDNESDAY - MENGGATAL DENGAN SUAMI ORANG

Assalamualaikum wbt ..


#WordlessWednesday


Gambar carian google







P/S: Siapa makan cili dia rasa pedasnya, siapa TERbaca, mesti dia terasa ? #MohonTerasa


14 comments:

  1. uih..keras betul peringatan ni...jaga² cik salmah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaah syhhhh ada yang memerhati uii @SitiRohaida ha ha ha

      Delete
  2. Replies
    1. Hahaha Enko jangan makan cili sangat @Hernee, nanti buasir hahahaha

      Delete
  3. perggghh..berapi ni sis lin.. hehehee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha@MrsPuex, berapi jangan sampai pecah laptop ni kang hahahaha

      Delete
  4. berapi-rapi sis lin oiiii...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko pun sama ek berapi @Julia..hahahaha

      Delete
  5. cucuk sama perempuan yang menggatal dengan suami tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cucuk tang mana tu @Emarieys...hahahaha

      Delete
  6. ada spesis ni kata, dia paham hati si isteri tapi dalam masa yang sama tetap gak berkawan 'baik' berkasih sayang dengan laki orang. yang suami kata, dia kawan baik saya! tapi siap miss u luv u muahh muah muah... good nite... omg!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu @BlasahJe, sebab tu ada yang kata, 'takde maruah diri' ..macam dah takde lelaki lain, jenis takde perasaan kann..

      Delete
  7. Replies
    1. Hahaha Jangan marah-marah adik sayang @Uyul..hahaha

      Delete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com