Sunday, June 10, 2018

LAVIDA RAYA - DATO SERI VIDA

LAVIDA RAYA - DATO SERI VIDA | Salam hari minggu buat semua. Moga harini semuanya dalam keadaan baik-baik aja ya. Yang kurang sihat tu, Sis doakan moga korang cepat sihat dan dapat berhari raya ceria bersama keluarga. Jaga kesihatan semua ya. Yang keluar berbelanja persiapan raya tu, pegang anak kuat-kuat, jangan leka dan lalai ya, sekarang ni sana sini tak selamat, macam-macam kejadian berlaku, kita kena sentiasa hati-hati ya. Moga kita semua dalam perlindungan Allah yang maha Esa. 
Oklah untuk harini Sis nak kongsikan lirik lagu Dato Seri Vida ni je, tengah hangat hotz ko, kita kasi mood raya tu membakar sikit, sampai Sis pun dah terikut-ikut mabuk nyanyi sama hahaha. Korang dah dengar ke belum? Kalau korang dengar dua kali je, kompom dah boleh hafal liriknya hehehe. Jangan lupa korang tengok muzik videonya sekali, hahaha pasti terhibur hehehe..
Ajomm kita dengarkan. 



 LIRIK LAGU LAVIDA RAYA - DATO SERI VIDA

Artist : Dato Seri Vida
Tajuk Lagu : Lavida Raya
Album : Single
Label : Seventeen Eleven Music


Muah…muah
Muah…
Kita nyanyi sama-sama ye…

Yang jauh okay
Yang dekat okay
Di hari raya semuanya mesti okay
Ibu ayah okay
Anak-anak okay
Raya with my family feelingnya paling okay

Di hari raya ku putih jelita
Pinkishnya warna blink-blink shinning sini-sana
Lipstick dimuka merah menyala
Lavida raya unyuk sayang-sayang semua

Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo mintaklah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo bagilah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo dapatlah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…ooo…oo banyaknya duit raya

Raya memang happy happy happy
Tema warna warni sayang cantik sekali
Sedondon sehati
Duit seguni saya dah ready
Duit raya diberi…mari mari…mari mari

Di hari raya ku putih jelita
Pinkishnya warna blink-blink shinning sini-sana
Lipstick dimuka merah menyala
Lavida raya unyuk sayang-sayang semua

Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo dapatlah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…ooo…oo banyaknya duit raya

Ingatlah sayang-sayang semua ye
Beraya ikutlah kemampuan diri tau
Raya walau setahun sekali
Jangan berhabis belanja berjoli
Ingat tu tau…okay okay…okay tak
Hmmm good

Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo mintaklah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo bagilah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo dapatlah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo inilah lavida raya






P/S: Mood membaking sudah sampai, esok kita mula projek kita..yehaaaa


14 comments:

  1. berhantu tau lagu ni..oooooooooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Julia, Sis sendiri pun bole non stop nyanyi kalau dengar hahaha

      Delete
  2. lagu ni happening habis haha

    jemput join : http://www.shfyqhazhr.com/2018/06/giveaway-suka-suka-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn dengar aje, terus rasa meriah nak raya @Shafyqah ..

      Delete
  3. anak saya kalau dgr lagu ni tersu bangun, siap berdiri goyang2... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboii kemain aura betul ek lagu DSV ni @Sheila hehehe

      Delete
  4. xtau nk bg reaksi apa lg ni. kadang murung kadang happy kadang sedih. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe @Zulhilmi, cuba dengar banyak kali, baru le ceria hahaha

      Delete
  5. havoc giler lagu ni cuma lirik tak berapa berkenan.
    Janji Kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rentak lagu dia tu funky-funky, orang suka, kalau lirik biasa je @Mar hehe

      Delete
  6. amboi..pink kau..lagi jadi trending ni tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn sambil maak sambil dengar, bergoyang punggung @SitiRohaida hehe

      Delete
  7. dah macam lagu bola raya hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn sesuai laa nanti dengan raya ada world cup tu @Hernee hahahaa

      Delete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..