Tuesday, July 24, 2018

SAFARI RUN 2018 BUKIT GAMBANG RESORT CITY

SAFARI RUN 2018 BUKIT GAMBANG RESORT CITY | Bagi yang berminat nak join, bolehlah daftar segera. Ini hanya larian ye, bukan berlari bersama itu gajah harimau singa semua hahaha. Tu tema dia 'Safari Run', jangan pulak korang ingat diaorang suruh berlari dengan semua binatang tu pulak, kang ada sebelum melangkah, ko dah kena ngap! hahaha..

Nasib Sis jauh, kalau dekat Sis dah join gak, kot mana tau hadiah dia menarikkan, ada untung menang, tak menang tapi lemak dah terbakar dah ..Best tak best..



Safari Run 2018 di Bukit Gambang Resort City 
Pada Ahad 19 Ogos 2018. 
Terdapat dua kategori iaitu 5 km & 10 km .

Yang berminat bole daftar segera . 

Utk maklumat lanjut layari safarirun@bgrc.com.my
Call 016-2897015






P/S: Lama Sis tak berlari, agaknya camne lah kalau berlari sejauh 5km tu, aje semout sesak nafas hahahaha. aerobik je Sis ko mampo..hahaha


2 comments:

  1. kena lari ngan rimau tu sis.. confirm laju nanti.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha baru terus jadi juara ek @Ibu Dilah ...

      Delete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com