SAFARI RUN 2018 BUKIT GAMBANG RESORT CITY

7/24/2018 03:59:00 PM

SAFARI RUN 2018 BUKIT GAMBANG RESORT CITY | Bagi yang berminat nak join, bolehlah daftar segera. Ini hanya larian ye, bukan berlari bersama itu gajah harimau singa semua hahaha. Tu tema dia 'Safari Run', jangan pulak korang ingat diaorang suruh berlari dengan semua binatang tu pulak, kang ada sebelum melangkah, ko dah kena ngap! hahaha..

Nasib Sis jauh, kalau dekat Sis dah join gak, kot mana tau hadiah dia menarikkan, ada untung menang, tak menang tapi lemak dah terbakar dah ..Best tak best..



Safari Run 2018 di Bukit Gambang Resort City 
Pada Ahad 19 Ogos 2018. 
Terdapat dua kategori iaitu 5 km & 10 km .

Yang berminat bole daftar segera . 

Utk maklumat lanjut layari safarirun@bgrc.com.my
Call 016-2897015






P/S: Lama Sis tak berlari, agaknya camne lah kalau berlari sejauh 5km tu, aje semout sesak nafas hahahaha. aerobik je Sis ko mampo..hahaha


You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. kena lari ngan rimau tu sis.. confirm laju nanti.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha baru terus jadi juara ek @Ibu Dilah ...

      Delete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.