SELAMAT TINGGAL SAYANG - HAQIEM RUSLI

7/29/2018 11:05:00 AM

SELAMAT TINGGAL SAYANG - HAQIEM RUSLI | Alaaa sedihnya dengar lagu ko dik, Sis ko kalau dengar kalau hayati lirik, boleh nangis tepi bucu katil. Lepas ni buat lagu happy-happy sikit, hehehehe. Korang hari Ahad macam ni buat apa? Mesti berjalan dengan family kan? Yelah isikan harimu dengan memori bersama yang tersayang, kalau tak 'selamat tinggallah sayang' hahahaha.

Mungkin juga masa entri ni publish, Sis pun berada di Paka ikut Suami ke sini. Suami ada kerja, kalau dah orang pelawa ikut, kita follow aje kan, lagi pulak Sis ko ni suka sangat drive jauh-jauh, seronok ko dapat stering. Masa drive tu, kita fokus sambil fikir apa nak buat seterusnya pada 'Mak Janda' tu, eh silap, pada masa depan hahahahaha. haaa haaa ada orang kecut hati tu bila baca kakakakakah.
Siapa tu ? Nanti citer ye. Sabar!

Ok dah, Sis ko nak jalan-jalan di Pantai Paka sambil merenung ombak, langit dan menikmati keropok lekur. Siapa duduk Paka sini, mai le roger-roger kita. Boleh bawa kita jalan-jalan hehehe.
Sabar ye, entri Bandung tu nanti Sis balik, Sis update le, jangan ada yang rindu okay hahahaha.


Lirik Lagu Selamat Tinggal Sayang - Haqiem Rusli 
Komposer: Haqiem Rusli
Lirik: Haqiem Rusli

Bertahun lama
Dalam menyemai cinta
Terbakar saat kau nyalakan ia
Aku tidak berdaya
Tuk beri segalanya cinta

Chorus * 
Selamat tinggal sayang
Kuucapkan kepadamu
Pergi kau dari hidupku
Ku tak ingin disakiti

Tersedar dari mimpi
Langkah menyusun pergi
Melihat kau bersama yang lain
Tersiksa jiwa ini
Terluka hati ini sayangku

Ulang Chorus *

Hapus segala derita yang ada
Tidak lagiku hanpir ke lubuk hatinya
Bisa yang kuterima
Kini hilang semuanya

Selamat tinggal sayang
Kini ku punya kisah yang baru
Pergi ku dari hatimu

Selamat tinggal kasih
Kuucapkan kepadamu
Pergi kau dari hidupku
Selamat tinggal
Selamat tinggal sayang


Sumber dari Google






P/S: Mendayu-dayu lagunya..Sis suka, awak suka tak? hehehe 


6 Comments

  1. Betul betul..memang sedih sikit lagu ni banding yang sebelum2 ni..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaa ko pun suka gak ek @Sumah hahahaha

      Delete
  2. halamakkk..laguu ni memangg kena dengan jiwa ....selamat tinggal sayanggg...karokss ni seronok jugak.hahhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn layan sangat kann @Farahain, Sis uka gile irama dia..hehehe

      Delete
  3. Lagu dia banyak yg pattern mendayu gitu.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, semua lagu dia mesti tangkap lentuk kann @Akashah ..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com