KEMBALILAH RINDU - TAJUL

8/05/2018 08:37:00 AM

KEMBALILAH RINDU - TAJUL | Dah dengar lagu terbaru Tajul ni? Nak jadikan cerita Sis tak tahu juga lagu Tajul yang baru ni, kelmarin masa hantar anak bujang Ss tu ke stesen bas, Sis dengar dia bukak lagu di youtube, Sis diam dulu, dengar aje, makan jiwa pulak lagu tu. Sis tanya dia, apa nama lagu tu, anak kata lagu baru Tajul Kembalilah Rindu. Ooo okay, sedap iramanya dan resap dalam jiwa Sis hahaha.
Terus rasa nak search dan update. 

Kalau sebelum ni, Melamar Rindu, kali ni, Kembalilah Rindu pulak, cewah..main rindu-rindu pulak budak Tajul ni, lepas ni rindu apa pulak la ye Dik hehehe. 
Kalau korang tak pernah lagi dengar, boleh dengar. Masih baru lagi ni lagunya. Kat youtube ada. Siapa suka, maknanya jiwa kita sama hehehe. 
Haa jom sambil dengar sambil baca lirik ni, esok-esok nak karaoke dah hafal hahahaha.



Lirik Lagu Tajul - Kembalilah Rindu


Berkelana cinta kita
Sunting indahnya dunia
Bersama bina istana
Engkau dan aku hidup bahagia

Namun ku terlalu leka
Langkah pun mula tersasar
Tinggalkan kita terpisah
Oleh sempadan dua dunia

Akan aku mengulangi
Saat indah waktu dulu
Yang pernah kita berjanji
Tuk sehidup dan semati

Akan aku mengulangi
Saat indah cinta kita
Agar kita terus bahagia

Akan aku mengulangi
Saat indah waktu dulu
Yang pernah kita berjanji
Tuk sehidup dan semati

Akan aku mengulangi
Saat indah cinta kita
Agar kita terus bahagia

Jangan tinggalkan diriku
Sungguh sungguh ku merayu
Ku setia disisimu
Andai masih punya waktu

Tika masa ku kembali
Takkan ku ulangi lagi
Kesilapan yang dahulu
Tak sanggup lagi ku menanggung rindu

Jangan tinggalkan diriku
Sungguh sungguh ku merayu
Ku setia disisimu
Andai masih punya waktu

Jangan tinggalkan diriku
Sungguh sungguh ku merayu
Ku setia disisimu
Andai masih punya waktu







P/S: Sis bukan jiwang tapi suka mendengar lagu yang simple liriknya, tak suka dengar lagu yang serabut kepala nak baca ayatnya hahaha. Bikin biol je kui kui kui. 


4 Comments

  1. tajul ni dengan dak wani hasrita tu memang tajuk lagu tak jauh dari rindu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn Sis pun perasan @Sunah, tajuk mestilah rindu rindu bagai hahahaha

      Delete
  2. tak pernah dengar lagi lagu ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba dengar, dia macam genre versi Masdo gitu @Aisyah..

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com