KISAH ANTARA KITA - AVENUE BAND

8/26/2018 08:33:00 AM

LIRIK LAGU KISAH ANTARA KITA - AVENUE BAND 

Mengapa terjadi
Oh pada diri ini
Haruskah ku meneruskan lagi
Kisah kita yang telah kita bina bersama
Kini telah hancur karena kau memilih dia

Ku tidak menyangkakan
Engkau seperti ini
Kau curangi diriku
Tanpa aku sedari

Bodohnya aku
Ku bisa mempercayakan kamu
Tanpa ku sedari
Kau mempermainkan cintaku

Sayang
Haruskah kau memperlakukan aku Sebegini
Apakah salah diriku ini terhadapmu
Sehingga engkau sanggup menduakan cintaku

Mungkin aku bukan yang terbaik buatmu
Ku terima apa yang kau lakukan padaku
Aku kesali dan berasa kecewa terhadap dirimu

Maafkan aku telah mengecewakanmu
Hati ini tak dapat merubahkan apa pun
Diri ini telah dimiliki tanpa ku sedari

Mungkin aku bukan yang terbaik buatmu
Ku terima apa yang kau lakukan padaku
Aku kesali dan berasa kecewa terhadap dirimu

Ku amat menyesali mengenali dirimu
Aku berjanji akan meneruskan
Hidupku tanpamu









P/S: Uiii sedih weii dengar lagu ni dan lirik dia...buat kawan Sis,Nelie yang tengah sedih tu, be cool and be strong okay . Kalau nak pinjam bahu, meh datang kat aku ya :(


You Might Also Like

12 Comments

  1. best lagu ni! kena dengan jiwa gituhhh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn hayati lagu ni, boleh sedih hidup hahahahah @Shafyqah

      Delete
  2. Replies
    1. Memeleh gak di buatnya Kak @Seri hahaha

      Delete
  3. kalau asyik dengar sedih mestilah sedih..

    cuba dengar lagu rancak atau lawak..

    mesti terhibur juga kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yee @MrHanafi, seimbang le dengan ritun..ada masa tangkap cintan hahahaha

      Delete
  4. lAGU NI KALAU DENGAR MALAM2 MEMANG SYAHDU

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com