Thursday, August 30, 2018

SDS BAKERY & CAFE KINI DI BUKA DI DESARU

SDS BAKERY & CAFE KINI DI BUKA DI DESARU | Tempat makan paling Sis suka semestinya SDS Bakery & Cafe. Tak tau lah nak cakap macam mana, tapi Sis suka makan di sini. Menu dia dan susasana tempatnya membuatkan Sis datang berulangkali. Sis biasa ke SDS Taman Johor Jaya, temaptnya besar dan banyak ruang duduk. 

Biasa kalau Sis jumpa kawan, kalau di tanya nak makan dan lepak mana, mesti Sis ajak ke sini, sampaikan nanti kawan Sis pun sama terjebak sekali hahaha. Lagi-lagi kalau ada member kad, haaa setiap 15hb ada diskaun 50% untuk hidangan menu dan juga 20% untuk jenis kek. Bestkan, nanti waktu besday pun sama, ada kopun rm10 dan juga diskaun 50% ..

Dan harini, orang-orang Desaru daerah Kota TInggi, bolehlah ke sini untuk singgah makan dan santai bersama keluarga ya. Harini 30hb Ogos 2018 jam 3.30pm, secara rasminya di buka untuk umum dan diskaun hebat selama 2 hari berlangsung. Beli kek 50% tu, best tak best? Makan pun buy 1 free 1. Yumsss..

Kalau ramai orang semestinyalah ye, diskaun hebatkan, kena bersabar dan setia menunggu dan beratur. 


Hooray!! SDS is coming to DESARU
Join us for our opening celebration and enjoy more discounts! 
2 days promotion, including buy 1 FREE 1 on selected café food, all buns at RM1.50, 50% off on cakes, and  20% off bakery storewide!!! 

Date: 
30/8/2018 Thursday

Time: 
3.30pm

Venue: 
SDS Bakery & Café, 2 & 3, Jalan Semarak 1, Taman Desaru Utama, 81900 Bandar Penawar, Johor.

Jomm le kita serbu...





P/S: Kek red velvet dia paling Sis suka, suka sangat-sangat!! so sedap okay! 


6 comments:

  1. dah dekat dah dengan tempat kerja sis.. selalu nak g sds kena pergi kota.. sekarang macam jauh dah kesana.. harap lepasni mcd pulak.. hehehehe

    salam jdt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa dah boleh singgah tu @Siti, dah dekat. Harapnya begitulah kann, one day...

      Delete
  2. kita pun suka sds tapi selalu fullhouse

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak @Seri pergi yang mana? Kalau kita pergi yang Johor Jaya, so far ada je tempat...

      Delete
  3. Ala dah lepas promo nya ! tak sempat ke johor ")

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com