Tuesday, August 21, 2018

SEBELUM TIDUR GUNALAH SERUM SUSUK BERADU DARI IMAAN SUCI

SEBELUM TIDUR GUNALAH SERUM SUSUK BERADU DARI IMAAN SUCI | Yaa sebelum 'beradu' (tidur) gunalah Serum Susuk Beradu dari Imaan Suci ni. Sis dah lama dapat produk ni, tapi sebab Sis nak guna dan pakai dulu, jadinya baru ni Sis update. Setelah seminggu Sis guna, ada nampak perubahan pada kulit muka Sis. Sebelum ni kulit muka Sis ada kesan sunburn (kulit tidak sekata), gara-gara yang balik dari bercuti dari Bukit Gambang tu, makanya kulit muka jadi sedikit gelap dan mula kering dan nampak tidak sekata.

Alhamdulilah, bila dah cuba hampir seminggu, nampak kesannya.
Yang dah jumpa Sis baru-baru ni, kalau mata tak rabun, mesti perasan hahaha, yang tak perasan tu, sila check mata anda :p . Alaa orang tak tegur pun takpe, janji sendiri yang pakai, sendiri yang rasainya.
Bukanlah kata pakai je terus nampak glowing ke feloles ke macam kamera 360 tu oii, tu menipu benau rasanya.
 Tapi ada nampak perubahan pada kulit, kita yang pakai, kita tau lah , sebab tu kena pakai dulu baru boleh tulis dan share ni.
Bukan sembarang cakap dan tulis kosong ya.


Antara kelebihan Serum Susuk Beradu adalah :-

Melambatkan penipisan kolagen dan meransang kolagen baru
Menegang dan memudakan kulit muka
Merawat kerosakan kulit akibat sinar matahari
Meningkatkan keanjalan kulit
Melancarkan peredaran darah di muka
Memudarkan jeragat dan parut jerawat
Mencegah jerawat
Melembapkan kulit
Mengurangkan kedutan
Anti penuaan menjadikan wajah awet muda
Menjadikan kulit glowing
Merawat lingkaran hitam bawah mata
Menjadikan kulit bersih dan sihat


Nampak tak cecair keemasan tu. Serum Susuk Beradu ni mengandungi 24k emas.. Dan emas yang terdapat dalamnya mampu menghilangkan kedutan, menganjalkan kulit dan yang bestnya, mengurangkan kehitaman di bawah mata juga. Haaa bagi yang suka berjaga malam, mata dah macam panda tu, bagus cuba ni.
Pakai seminggu dah nampak.


Nama pun Serum Susuk Beradu, jadinya ianya HANYA di pakai pada waktu malam sahaja yer. Kata 'beradu' kan, jadi sebelum tidur pakailah. Esok bangun pagi, muka rasa segar tegang dan fresh, macam muka dah mandi gitu..oii betullah..

Cara pakainya senang aje.
Cuci muka korang macam biasa sebelum tidur tu.
Kemudian titiskan ke pipi, dahi, dagu, hidung dan kemudian ratakan ke seluruh wajah dan sapu-sapu sikit di bawah leher tu.
Kasi urut-urut pelan-pelan, dan biarkan je. Nanti ianya akan meresap.
Masa pakai tu mesti ada rasa sejuk nyaman je kan. Haa tu tindak balasnya tu.
Pastu terus je tidur. Wangi pun wangi baunya. Sis suka baunya.
Dan yang bestnya TIDAK MELEKIT .
So korang cuba sendiri ya .


Antara testimoninya.
Boleh ke laman sosial Imaan Suci untuk lihat lebih banyak lagi testimoni dan boleh tanya apa sahaja persoalan ya.

Harga : Serum Susuk Beradu: RM60.00

Maklumat lanjut dan tempahan boleh dibuat melalui:

Contact: 019-286 2828






P/S: Ini adalah serum pertama Sis untuk 2018 hehehe. Jadinya Sis sudah suka ini produk, makanya akan jadi pelanggan tetap le untuk Imaan Suci ni hehehe .


4 comments:

  1. Nampak menarik la kak...rasa nak nak mencuba gak ni letak serum emas kat muka..mana tau berkilau2 macam emas kannn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menarik @Suria, Sis guna seminggu, lepas tu barulah Sis review, memang bagus serum dia...

      Delete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com