Wednesday, August 15, 2018

WORDLESS WEDNESDAY - McDONALD's D24 DURIAN HOTCAKE, D24 DURIAN SUNDAE, D24 DURIAN McFLURRY

#WORDLESSWEDNESDAY









P/S: Hotcake dia serius cakap, gile sedap oiii!!! lembut dan inti durian tu, perghhhhhh betul-betul rasa durian D24!! Nyesal beli 1 hahahaha.. korang cubalah!!! 



11 comments:

  1. Hahahha aku geram.. ciput je hot cake tu.. nyesal ordeer satu kan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcflurry tu makan smp dah muak..tetiap mgu makan mcd haha🙈

      Delete
    2. Tau takpe, aku beli nak mencuba aje @Retna, sekali aje gilerr sedap, tak cukup makan satu hahahahaa...Dah sekarang gian nak membeli aje hahaha

      Delete
  2. Nasib baik kita suka durian bulat2 aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha cubalah rasa yang ini Kak @Seri, kang dah rasa sekali nak lagi hahahaha

      Delete
  3. hari tu nak cuba jugak,tapi mase tu tekak sakit,terus off mood

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok pi cari @Rohaida, sedap gilerrrr...

      Delete
  4. Replies
    1. Hahahaha sila beli jangan tidak yer, kang meleleh @Hernee...

      Delete
  5. memang terbaik la berpesta makan begini...

    teringin juga nak cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha makan dalam kereta @Hanafi, semerbak melekat bau durian hahahaha

      Delete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com