WORDLESS WEDNESDAY - McDONALD's D24 DURIAN HOTCAKE, D24 DURIAN SUNDAE, D24 DURIAN McFLURRY

8/15/2018 12:35:00 PM

#WORDLESSWEDNESDAY









P/S: Hotcake dia serius cakap, gile sedap oiii!!! lembut dan inti durian tu, perghhhhhh betul-betul rasa durian D24!! Nyesal beli 1 hahahaha.. korang cubalah!!! 



You Might Also Like

11 Comments

  1. Hahahha aku geram.. ciput je hot cake tu.. nyesal ordeer satu kan hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcflurry tu makan smp dah muak..tetiap mgu makan mcd haha🙈

      Delete
    2. Tau takpe, aku beli nak mencuba aje @Retna, sekali aje gilerr sedap, tak cukup makan satu hahahahaa...Dah sekarang gian nak membeli aje hahaha

      Delete
  2. Nasib baik kita suka durian bulat2 aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha cubalah rasa yang ini Kak @Seri, kang dah rasa sekali nak lagi hahahaha

      Delete
  3. hari tu nak cuba jugak,tapi mase tu tekak sakit,terus off mood

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esok pi cari @Rohaida, sedap gilerrrr...

      Delete
  4. Replies
    1. Hahahaha sila beli jangan tidak yer, kang meleleh @Hernee...

      Delete
  5. memang terbaik la berpesta makan begini...

    teringin juga nak cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha makan dalam kereta @Hanafi, semerbak melekat bau durian hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com