Wednesday, September 05, 2018

WORDLESS WEDNESDAY - MAGGI KETAM PAKA DUNGUN

#WordlessWednesday










P/S: Kalau dari sepuluh bintang, Sis bagi 2 bintang je..hurmmm ada 'sesuatu' di sebalik sayur itu. Takpelah, moga murah rezki tuan punya kedai. 


8 comments:

  1. Ada apa tu sis? Tak nmpk pun. Hihi

    ReplyDelete
  2. peh.. masih empat segi lagi bentuk magginya

    ReplyDelete
  3. tuan kedai nak cepat naik haji kot. muehehehe

    ReplyDelete
  4. kenapa sis lin? ada ada disebalik sayur tu? tak nmpak...:( nak tau jugak...

    ReplyDelete
  5. Alamak...apekah itu?kalau sesuatu yang weird sis report tak kat owner kedai?

    ReplyDelete
  6. mungkin isi ketam telah diblender menjadi kuah..hahaha

    ReplyDelete
  7. sesuatu disebalik sayur ? ketam lah kan..hahhahaa..seramm plak baca..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com