Sunday, September 16, 2018

ZARA ZYA - TIADA DENDAM

Lirik Lagu Zara Zya - Tiada Dendam

Artist : Zara Zya
Judul Lagu : Tiada Dendam


Percaya di hati t'lah menghilang
kerana sering kali didusta
menggapai indah gerbang asmara
hanyalah mainan kata

Mengapa diriku kau persia
saat mahu percayakan cinta
harusnya kita bersama rasa
nikmat kasih yang tercipta

Biarlah ku pergi
bawa hati lara
doa kau temui
insan yang lebih sempurna

Tidak ku tangisi perpisahan ini
itulah terbaik buat diriku dirimu

Aku tidak kan berputus harap
demi mencari erti bahagia
harus tabah untuk mendepani
dugaan mencengkam ini

Biarlah ku pergi
bawa hati lara
doa kau temui
insan yang lebih sempurna

Tidak ku tangisi perpisahan ini
itulah terbaik buat diriku dirimu

hoohohoo..
hoohohohooo..
hoooohooooo...

Tiada dendam tersemat di dalam dada
ku ikhlaskan segalanya di antara kita berdua
wooo.. oooh...

Itulah terbaik buat diriku dirimu







P/S: Pelik satu perkara, jarang dengar lagu ni di radio, tapi kat Youtube dah berjuta views.. ermmm 


8 comments:

  1. aha..jarang2 sangat keluar lagu ni..kalo keluar tu macam bertuah sangat dapat dengar..my favourite gak ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Sunah, kalay kat YouTube dah berjuta view dia...

      Delete
  2. Zarazya ni kelakor tau. Ada video dia dgn kucing hahahahahah. Kucing tu gigit dia sebab nyanyi x sedapppp. Hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kelakar @Uyul, vodeo dia yang buat kejutan untuk pakwe dia tu lagi kelakar hahahahaa

      Delete
  3. suka jugak lagu ni tapi takleh hafal lagi lirik dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis pun baru nak mula hafal @Shafyqah hehehe

      Delete
  4. uuit baru tahu dia ada single.. menarik =D

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com