GENG JDT BLOGGER, FARAHAIN DAN SUNAH SAKURA

10/08/2018 10:42:00 AM

GENG JDT BLOGGER SANA-SINI, FARAHAIN DAN SUNAH SAKURA | Amacam? Cun tak cun mereka berdua tu? Tapi cop! Yang sorang tu dah terikat ya, Isteri orang, yang sorang lagi tu masih bujang hehehehe. Sorang namanya Sunah Sakura, sorang lagi namanya Farahain Zfa . Buat masa ni, memang habiskan masa ke sana sini pergi event ke dengan mereka berdua ni. Sebab mereka berdua nilah yang masanya free dan avaiable, salah satu sebab kenapa adalah mereka berdua ni masing-masing kerja sendiri, so tak de opis hour hehehe. Memang sesuai le tu dengan Sis ko ni yang memang sentiasa free hahahaha.


Dua-dua geng jdt blogger. Nak kata paling muda, ye kot. ke ada lagi muda ek, nanti Sis check hahaha, korang tak payah tanya umur, ngada-ngada sangat, kang Sis ko terasa tua beno okay :p . Dengan mereka berdua ni, kalau tamg makan okay memang ngam, kita satu kepala sebab suka makan hahaha. Pantang ada food review, kita mesti berjumpa hehehe. Dan juga tang ketawa, haaa si Farahain paling kuat ketawa, Sis tukang sambung 'echo' belakang, Sunah tukang buat kesimpulan, sengih aje di penghujungnya dengan jelingan mata dia hahahaha. Kau ngase? Patut si Soleh tu terpikat wekkk :p 


Ping ping pong! Yang tengah tu Farahain, Yang kanan tu Sunah. 
Masing-masing ada bakat tersendiri. Farahain, instafamous ko, admin kat IG #AwakMakanApa , korang boleh follow IG tu nanti. Dan Sunah pulak pandai buat brownies dan segala jenis kek, korang boleh follow #SeleraSakura nanti, brownies dia sedap sangat! nak order silakan, delivery sekitar Johor. 
Yang pasti mereka berdua ni tak lokek ilmu dan tarak sombong maaa. Senyum ajee, tak gitu Ain dan Sunah. Geli plak jari menaip ayat tu hahahaha :p 

Apa-apa pun moga kalian berdua sentiasa di rahmati Allah ye. 
Mereka berdua ni dah macam anak Sis dah. Kami satu kepala. Yang best tahan sentap! hahaha. 
Okay, sapa lagi nak jadi anak angkat Sis? Meh meh , hantar kereta amik Sis sebagai pengeras bawak pi makan kat Double Tree jer hahahaha.. 

Okay dah jom masaka. Suami harini ngidam nak makan asam pedas ikan merah.
Cau..Okbai!


Cop! Ada sesiapa nak join kami Team JDT Blogger? Boleh baca syarat-syaratnya di SINI
Jomlah..Luaskan kuasamu..






P/S: Idea nak update cite HK tak mari lagi, siapa yang tanya tu, harap bersabar ya hehehe. :p 


14 Comments

  1. bestnya dapat jumpa face to face

    jemput join ga sha ; http://www.shfyqhazhr.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn @Shafyqah, meh laa kita berjumpa hehehe

      Delete
  2. Hahahahha tersengih2 sambil menjeling anak katak mummy baca ni tau 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ko sengih tang ayat mana @Sunah hahahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Onggg gedek gedek ...Kak @Seri nak tak jadi anak angkat kita hahahahaha

      Delete
  4. Macam kurang nak caya part smbg echo tu tu hahahaa.. ni klu sislin bergabung ngan linda, bkn kata echo.tp bole pecah panggung hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha hanya engkau yang mengerti ye @Retna oii hahahaha

      Delete
  5. anak-anak katak sis lin katanya. sunah muda eh.. tiber tanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha ko nak tak jadi anak angkat aku @Mar hahaha anak berudu hahahaha..@Sunah muda lagi lerr hahahaa

      Delete
  6. best ada team geng blogger.. Liezlone ranger je.. tapi boleh je ngam dgn blogger2 lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yee Mrs @Liez, kerja satu team ni perlukan kerjasama, kalau takde teamwork ni, memang baiklah lone ranger aje, tak peningkan..alhamdulilah Team Jdt Blogger Sis semua sefahaman, ada masa je lain pendapat, tp tu biasalah. :)

      Delete
  7. hhahahhahhahhhaa..terima kasih sis sudi menjadikan kami anak-anak katak. sudi menerima diri ini yang tak seberapa.#lapairmata #pinjambahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha engko punya ayat gelak tu, seram tetiberr Sis ko, tak tau nak nangis ke nak gelak sama gak @Farahain hahahahahaa

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com