LIRIK LAGU RAGAMAN - FAIZAL TAHIR

10/07/2018 08:37:00 AM


Lirik Lagu Ragaman - Faizal Tahir


Hari Isnin kau berkata nak makan lasagna
Dah sampai kedai nak tomyam pula
Oh My God

Petang Rabu nak cendol pula
Biar betik
Nasib kau baik mood aku baik

Bulan puasa baru nak pula
Dah minta langsir macam nak raya
Ragamanmu hanya aku yang tahu
Ohh (Oh sayang!)

Hanya kita berdua kekal sampai tua
Bagai bulan di pagar bintang
Tetapkan bersama ohh ohh
Hanya kita berdua kekal bahagia
Walau gila dibuatnya
Aku sayang padanya

Dah berkali-kali kau buat lagi --Tolong!! Tolong!!
(Hanya kita berdua)

Dah berkali-kali kau buat lagi --Tolong!! Tolong!!
(Hanya kita berdua)

Makan malam sudah dihidang
Kau masih melaram
Time tengok bola, kau ajak keluar
Ya Allah...
Masuk kereta, baru gear dua
Kau nak balik
Nasiblah baik muka kau cantik

Bulan puasa baru nak pula
Dah minta langsir macam nak raya
Ragamanmu hanya aku yang tahu
Ohh

Hanya kita berdua kekal sampai tua
Bagai bulan di pagar bintang
Tetapkan bersama ohh ohh
Hanya kita berdua kekal bahagia
Walau gila dibuatnya
Aku sayang padanya

Dah berkali-kali kau buat lagi --Tolong!! Tolong!!
(Hanya kita berdua)

Dah berkali-kali kau buat lagi --Tolong!! Tolong!!
(Hanya kita berdua)

Hanya kita berdua kekal bahagia sampai hari tua
Bagai bulan di pagar bintang
Tetapkan bersama ohh ohh ohh

Hanya kita berdua kekal bahagia
Walau gila dibuatnya
Aku sayang padanya

Walau gila dibuatnya
Aku sayang padanya

Walau gila dibuatnya......
Aku sayang padanya.......








P/S: Kontroversi lagu ni yer. Mula Sis tak berkenan dengar, lama-lama manyak syok pulak hehehe. 


8 Comments

  1. Replies
    1. Kannn Kak @Seri, mula dengar kecam gak, lama-lama suka pulak hehehe

      Delete
  2. assalamualaikum lin...tu la dah byk kali dengar makin best kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Mama @Maszull..
      Tu laaa dh banyak kali dengar, lirik dia pun sedap baca hehehe

      Delete
  3. singgah nak tengok blog 'wordpress'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakah ngok ngek ko @Sunah..hahahaha sebulan je pakai sebab PINK ni, support Breast Cancer Awardness hahahaha

      Delete
  4. lagu ni makna dia dalam sebenarnya. tengok video klip walaupun 3minit tapi boleh tangkap leleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul @Slumber Lady, suka baca lirik dia, dh macam kehidupan suami isteri, begitulah hehehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com