LIRIK LAGU SYINTA GILA - SAFIEY ILLIAS

10/28/2018 08:03:00 AM

Lirik Lagu Syinta Gila

Artist : Safiey Illias
Tajuk Lagu : Syinta Gila
Album : Syinta Gila - Single
Label : RH Production


Banyak orang yang suka padaku
Banyak pula yang benci diriku
Ku tak peduli inilah diriku
Yang cantik, yang manja, yang paling juara

Aku hanya seorang wanita
Ingin cuba ingin dimanja
Ku tak peduli orang bercerita
Aku memang yang paling jelita

Kau bilang aku memang syantik
Ku tahu diriku paling menarik
Tak henti henti matamu melirik
Syinta, syinta, syinta, syinta gila

Kau akui ku memang syantik
Kau cuba buat hatiku terusik
Buktikanlah dirimu yang terbaik
Syinta, Syinta, Syinta, Syinta, Syinta gila

Aku hanya seorang wanita
Ingin cuba ingin dimanja
Ku tak peduli orang bercerita
Aku memang yang paling jelita

Kau bilang aku memang syantik
Ku tahu diriku paling menarik
Tak henti henti matamu melirik
Syinta, syinta, syinta, syinta gila

Kau akui ku memang syantik
Kau cuba buat hatiku terusik
Buktikanlah dirimu yang terbaik
Syinta, Syinta, Syinta, Syinta, Syinta gila

Kau bilang aku memang syantik
Ku tahu diriku paling menarik
Tak henti henti matamu melirik
Syinta, syinta, syinta, syinta gila

Kau bilang aku memang syantik
Ku tahu diriku paling menarik
Tak henti henti matamu melirik
Syinta, syinta, syinta, syinta gila

Kau akui ku memang syantik
Kau cuba buat hatiku terusik
Buktikanlah dirimu yang terbaik
Syinta, Syinta, Syinta, Syinta, Syinta gila

Kau akui ku memang syantik
Kau cuba buat hatiku terusik
Buktikanlah dirimu yang terbaik
Syinta, Syinta, Syinta, Syinta, Syinta gila









P/S: Korang kalau tak pernah dengar, jangan dengar, kang jadi kemaruk hahahaah 'syinta gila, syinta gila' hahahaha :p


You Might Also Like

8 Comments

  1. Erkkkk why why why ngak bisa didengar ,,bisa pengsan dulu 🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha jangan dengar, kang meroyann @Wani hahahaha

      Delete
  2. tak dengar lagi yang versi diani, duk dgr versi orang lain haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kalau dah dengar sekali, mau gila nak nyanyi sesaja @Shafyqah hahaha

      Delete
  3. Replies
    1. Errr keee Grrrr Kak @seri hahahaha

      Delete
  4. Replies
    1. Hahahahahaha jangan tiru aksi parodinya yaa @Zumal hahaha

      Delete

Penafian .
Semua penulisan dalam blog AKU Sis Lin ini TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau teks Sis di salah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com