WORDLESS WEDNESDAY - SILA MASUK TANDAS IKUT SAIZ BADAN SENDIRI

10/10/2018 09:02:00 AM

#WordlessWednesday











P/S: Hahaha memang gelak di buatnya. Ada ek tandas macam ni. Sentap Sis ko kalau nak masuk tandas, kalau tiberr ternampak signboard pintu macam ni. Kalau takde orang ku belasah je masuk mana-mana, ni kalau ada orang, serba salah nak masuk yag hujung kiri tu. Tapi kalau nak masuk yang Kanan sekali, rasa berdosa pada diri sendiri. Yang tengah tu pulak, ermmm kompom ramai beratur panjang, adeiii  lepas ni senang, kencng berak sesiap kat rumah okay!! ..


22 Comments

  1. Tetiba terfikir..saiz toilet dalam tu ikut saiz badan kat pintu tu ke..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye laa, mengikut dalam gambar begitulah @Sunah hahaha

      Delete
  2. tak tahu gambar ni betul ke tidak, tapi kalau betul rasanya praktikal sebab kdg tandas sama saiz tak muat utk org yg besar. ni dari pengalaman kwn yg berbadan saiz 5XL, mmg tak muat tandas biasa, so kalua semua tandas nak buat saiz 5XL tentu tak muat ruang, tu yg kena buat ikut saiz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju juga apa Kak @Seri komen tu. Betul juga, kita yang badan M/L ni pun masuk tandas je dah muat-muat, apalagi saiz badan yang L dan XL ke atas..tentu tak selesa kan..

      Delete
  3. adoii.. lawak ni.. ada yg perasan kurus masuk hujung tu pulak nanti.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha memasing tak nak mengalah lee @Dilah hahahaha

      Delete
  4. masuk yang 1st la selesa sikit...hahaha

    ReplyDelete
  5. nie toilet ikut size sbb nak jimat ruang ni..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul @Suziana, mungkin juga, jadi yang besar dapatlah ruang selesa sikit..

      Delete
  6. kalau ada kat malaysia, confirm orang tak ikut masuk berdasarkan saiz badan tu. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kalau ada kat Malaysia, Sis masuk yang besar tu @Umi, sebab luas dan lapang hahahaha

      Delete
  7. aduhhhhh.... tak kira nak masuk gak yang paling slim tu..kuang asammmm hakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha Mrs @Liez hahaha tak moh kalah gak hahaha

      Delete
  8. Jgn memalu.. mmg saiz kita yg paling kanan sekali hahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus juga kan @Retna, luas dan lapang hahahaha

      Delete
  9. hahahha, perghhh , sentappp hati kak jemah sekalian... hahhahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakah lepas ni takyah sentap-sentap, masuk yang beso tu je, lagi luas lapang @Farahain hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com