WORDLESS WEDNESDAY - SILA MASUK TANDAS IKUT SAIZ BADAN SENDIRI

10/10/2018 09:02:00 AM

#WordlessWednesday











P/S: Hahaha memang gelak di buatnya. Ada ek tandas macam ni. Sentap Sis ko kalau nak masuk tandas, kalau tiberr ternampak signboard pintu macam ni. Kalau takde orang ku belasah je masuk mana-mana, ni kalau ada orang, serba salah nak masuk yag hujung kiri tu. Tapi kalau nak masuk yang Kanan sekali, rasa berdosa pada diri sendiri. Yang tengah tu pulak, ermmm kompom ramai beratur panjang, adeiii  lepas ni senang, kencng berak sesiap kat rumah okay!! ..


You Might Also Like

20 Orang Komen

  1. Tetiba terfikir..saiz toilet dalam tu ikut saiz badan kat pintu tu ke..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye laa, mengikut dalam gambar begitulah @Sunah hahaha

      Delete
  2. tak tahu gambar ni betul ke tidak, tapi kalau betul rasanya praktikal sebab kdg tandas sama saiz tak muat utk org yg besar. ni dari pengalaman kwn yg berbadan saiz 5XL, mmg tak muat tandas biasa, so kalua semua tandas nak buat saiz 5XL tentu tak muat ruang, tu yg kena buat ikut saiz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju juga apa Kak @Seri komen tu. Betul juga, kita yang badan M/L ni pun masuk tandas je dah muat-muat, apalagi saiz badan yang L dan XL ke atas..tentu tak selesa kan..

      Delete
  3. Replies
    1. Kann kann @Fatin hehehe.. Sila sila :)

      Delete
  4. adoii.. lawak ni.. ada yg perasan kurus masuk hujung tu pulak nanti.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha memasing tak nak mengalah lee @Dilah hahahaha

      Delete
  5. masuk yang 1st la selesa sikit...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Luas nak mengepak kan @Rohaida hahahaha

      Delete
  6. nie toilet ikut size sbb nak jimat ruang ni..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul @Suziana, mungkin juga, jadi yang besar dapatlah ruang selesa sikit..

      Delete
  7. kalau ada kat malaysia, confirm orang tak ikut masuk berdasarkan saiz badan tu. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kalau ada kat Malaysia, Sis masuk yang besar tu @Umi, sebab luas dan lapang hahahaha

      Delete
  8. aduhhhhh.... tak kira nak masuk gak yang paling slim tu..kuang asammmm hakhakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha Mrs @Liez hahaha tak moh kalah gak hahaha

      Delete
  9. Jgn memalu.. mmg saiz kita yg paling kanan sekali hahah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus juga kan @Retna, luas dan lapang hahahaha

      Delete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.