WORDLESS WEDNESDAY - BINGSU MANGGA KEDAI MAKAN PINKY TOMYAM

11/14/2018 08:09:00 AM

#WordlessWednesday 










P/S: Bagi yang suka akan bingsu mangga macam ni, dan selain boleh makan di kedai-kedai makanan Korean, haa korang boleh dapatkannya dan makan di Kedai Makan Pinky Tomyam di Kota Masai, Pasir Gudang. Memang teruja nengok masa dia sampai, padat dengan buah mangga dan rasanya sedap sekali. Tapi betul juga kata Sunah, lagi sedap kalau dia letak atasnya aiskrim, dari whip krim tu, Sis jenis memang tak suka whip krim, tapi saja order nak bagi anak katak gemok hahahaha. Yang nak cuba ni lokasi dia : Pinky Tomyam, Jalan Mangga 6, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor.


13 Comments

  1. kannnn! kalo buh aiskrim atas tu, lagikan sodapppp..padat gitu..whipping cream kan too light, ais kisar kat bawah tu dah light dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul @Sunah, kalau letak aiskrim lagi sedapnyaaa...eskrem vanilla..curah dengan syrup mangga tu, perghhhh

      Delete
  2. Wah cantiknya gambar..
    Bukan main kat kota masai ni, macam2 pulak yang menarik sejak pindah kuantan.takpe nanti balik pasir gudang boleh cari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar aje dah menyelerakan kann @Akashah..
      Betul, sekarang Kota Masai dah macam-macam ada, Tesco besar pun dah buka dah.. :)

      Delete
  3. memangg anak katak yang ni gemok dahh ni......mohonnnn lepas ni perbanyakkan aktiviti bersukan pulak.hahahahhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha lepas ni ingat, kita plan aktiviti bersenam pulak ye @Farahain..
      Keep fit and EAT..eh hahahaha

      Delete
  4. padahal aku pernah makan kat situ,tapi kenapa aku tak tau ada bingsu mangga ...haishhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekekeke, lepas ni ko kena pergi cuba @Rohaida, ada bingsu cokelat dan stoberi jugaa..

      Delete
  5. Replies
    1. Sangat! Dia punya persembahan je dah tertarik hati nak makannya kan Kak @Seri..

      Delete
  6. nangis tengok gambo. kita tak pernah lagi makan bingsu. ehhh kesiannn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tak tau nak nangis ke nak gelak baca komen ko @Hernee hahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com