TERIMA KASIH BLOGGER MEK AYUNIE & SEOUL GARDEN

12/01/2018 08:33:00 AM

TERIMA KASIH BLOGGER MEK AYUNIE & SEOUL GARDEN | Annyeonghaseyo! Selamat datang Diisember! Jeng jeng jeng, surprise...permulaan buat 1hb Dec, Sis ko menang baucer makan-makan di Seoul Garden !! Dah le memang suka makan makanan Korea ni, sekali rezeki pulak menang. Alhamdulilah.

Puncanya, Sis masuk dan komen di FaceBook Mek Ayunie baru-baru ni. saja cuba nasib, kalau ada rezeki menang dua baucer makan di Seoul Garden, caranya cuma komen dan bagi gambar bukti yang kita makan di Seoul Garden, dan komen bagitau berapa banyak cawangan Seoul Garden yang ada di Pantai Timur. Tak sangka, gigih Sis ko google, dan tepek gambar Sis makan di Seoul, dan tak sangka menang ko . hahaha. tu laa namanya rezeki kan. 


Dan ini lah dia baucernya.. yehaaaaa jomm siapa nak ikut Sis, yokkkk! 
Ni kalau dapat pergi dengan geng kaki makan makanan Korea, mau tak cukup ni, memang penuh satu meja tambah order hahahaha.. 


Dan inilah dia jawaban komen masa contest tu . Ramai yang join, tak sangka boleh sangkut nama kita hehehe. Terima kasih Mek Ayunie. Juga terima kasih Seoul Garden :) ..

Korang boleh baca SINI untuk baca kisah contestnya . 
Bila ek nak pergi? Silap-silap esok lusa dah pergi serang hahahaha...:p







P/S: Siapa macam Sis, kalau makan kat Seoul Garden, makan duduk berejam-rejam buat macam rumah sendiri hahahaha.. :p siapa sama, kita seppppp ... 


6 Comments

  1. hihi. sama-sama. thanks for this entry jugaa. kalau free nanti boleh buat entry untuk seoul garden pulak. jom share pengalaman di seoul garden !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama jugaa @Ayunie, baiklah, nanti makan di sana, Sis update ya.. TQ tau ..

      Delete
  2. wah..sedap ni ...teringin dek tekak oi...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe jomm lee kita pergi serang @Rohaida hehehe

      Delete
  3. selamat dah dia ke seoul garden

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi, masa belum free lagi @Mar, minggu depan laa baru pergi ...

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com