ONLINE GIFTS MALAYSIA FROM PRINTCIOUS PRINTING

Sunday, January 06, 2019

ONLINE GIFTS MALAYSIA FROM PRINTCIOUS PRINTING | Korang suka DIY hadiah? Dan ada rasa nak bagi sesuatu yang istimewa buat yang tersayang? Tapi tak tau nak buat dan DIY di mana? Yaa harini Sis nak share dan kongsikan laman web printing online yang korang pasti suka untuk menerjah. Dah masuk tahun baru ni, semua tarikh-tarikh istimewa kembali semula. Bagi yang tidak mahu ketinggalan memberikan sesuatu yang istimewa buat yang tersayang, inilah masanya korang buat persediaan. 

Online Gifts Malaysia atau lebih di kenali sebagai Printcious Printing, kini mula menjadi kegilaan buat mereka yang sukakan pemberian yang istimewa di hari bahagia. Tidak kiralah untuk orang tersayang atau sebagai koleksi sendiri. Sebabnya ada pelbagai koleksi dan design yang cantik-cantik yang pasti membuat korang rasa 'semuanya nak' heheheh. Siap boleh letak gambar korang lagi. Best tak best? 


“Printcious” ada menyediakan bermacam-macam jenis hadiah untuk korang pilh, reka, design mengikut kreativiti masing-masing. Ada hampir lebih dari 20 jenis barang (atau mungkin lebih) yang di sediakan untuk korang pilih. Korang survey dulu hadiah apa yang menarik untuk dijadikan hadiah, kemudian baru korang pilih salah satu, dan kemudian korang ikut arahan untuk pilih design dan juga cara pembayarannya. Tak susah, senang aje, semuanya di hujung jari anda. 

Ada macam-macam yang korang boleh buat pilihan. Untuk majlis apa pun semua ada, ikutlah kreativiti memasing. Kalau Sis macam biasa lebih suka buat mug cawan air, design letak gambar, nanti nak minum nampaklah sentimental valuenya kan hehehe. Biasa yang jadi popular bila masa hari jadi, hari ibu, hari kekasih dan juga hari ulangtahun perkahwinan. Memang ramai akan cari koleksi hadiah DIY macam ni kan. 


Untuk pembayaran pulak tak susah, korang dah siap design, kemudian ikut je step by step untuk buat pembayaran. Then klik laa online banking mana yang korang nak. Mudah dan senang aje. Semuanya di hujung jari anda.
atau ..


Korang boleh buat bayaran secara cash deposit. Pun tak susah. Just tranferkan duit ke dalam akaun tu, kemudian print skrin resit dan masukkan ke dalam akaun pembayaran tu. Pun mudah dan senang. 

Oh ye sebelum nak mula order dan design tu, korang sign up la dulu jadi member ye, bole sign up menerusi Facebook juga, lagi senang. Bukannya untuk apa, kalau korang jadi member, korang akan dapat lebih diskaun dan juga kalau ada promosi atau event ke, korang akan dapatlah newsletter terlebih dahulu dan code diskaun akan di berikan. Pembayaran pun tak susah, korang bole pilih nak buat pembayaran menerusi online banking mengikut pilihan korang, semua ada pilihan. Mesti orang yang korang berikan akan tersenyum manis melihatnya. 

Boleh juga di dapati di tiga negara yang sedia ada. 



"If you are looking for mug printing supplier, colour mug or button badges, don’t forget to contact them.

Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, photo booth rental is your best entertainment."

Printcious is an e-commerce website specialising in personalised gifts in which anybody can design their own gifts with our easy-to-use online design tools and get a unique gift for themselves and their loved ones.


PRINTCIOUS GIFTS (M) SDN BHD 1150325-D

Email Order: order@printcious.com
Feedback / Suggestions: feedback@printcious.com

Social Media

Facebook : facebook.com/printcious (you can pm us if any question ^_^)







P/S: Bulan Januari ni ada hari yang istimewa, Sis dah ready gak ni nak order online untuknya hehehe. Hari istimewa apa? Syhhhh rahasia. lalalalala ..


4 Comments

  1. wowwwww...nak bagi pada siapa tuuuu..hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeng jeng jeng rahasia kannn hahahahah @Farahain :)

      Delete
  2. Wah, satu perkhidmatan yang baik ni. Boleh bagi hadiah di mana ja orang berada

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, Sis pun tengah skodeng-skodeng gak ni @Zumal, nak cari apa yang patut hehehe

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com