KERANA BUDAK NI LAA AKU BAHENOL BAHENOL BAHENOL

KERANA BUDAK NI LAA AKU BAHENOL BAHENOL BAHENOL | Bahenol bahenol satu hal, dah tu buka lagi IG dia, tersampuk pulak 'Jangan Menyerah, Ayo Sekolah', Syalalalalala hiye hiye kontet' hahahaha mampos.. Jadi kemaruk dek dengo lagu ko Nopal oii. Mungkin Sis ko jenis mudah terhibur, walaupun ramai yang kata lawak tak menjadi, tak kelakarlah, dan watak pun keji, muka punggung. 

Tapi jujurnya, masa mula nengok watak muka si Nopal ni je, Sis ko dah gelak hahahaha. Aje ada je idea dia ek buat muka katun cute girl tu serupa muka punggung, punggung sapa? punggung mu laa hahahaha lagi mau tanya hahahaha. 

Dah kelakar satu hal, tambah pulak si budak cute girl tu suka menyanyi dalam setiap siri video pendek dia hahaha. Dan yang paling jadi melekat kat bibir lagu masa berkehemah tu laaa.

“Berkhemah , berkhemah; berkhemah sama si nopal… si nopal si nopal; anak nya bahenol…”

Korang kalau nengok aje gile gelak hahaha kalau tak gelak, korang bukan jenis mudah terhibur, sila tengok Upin dan Ipin aje ye. hahahaha. Siap mimpi Jungkook hahahaha adeiii

Lagu berkhemah satu hal, dah tu tersampuk pulak lagu ayuh ke sekolah hahahaha..adoii lawak gelak kuat Sis ko dengar hahahaha..

 'Jangan Menyerah, Ayo Sekolah', Syalalalalala hiye hiye kontet'

Kakakakah ni Wany Hasrita dan Jihan Muse la punya hal ni, derang buat parodi sampai aku tido termimpi-mimpi hahahahaha...adoii


Keluarga bahagia si Nopal hahahaha. tengok je Sis ko dah gelak adeiii..

Kalau korang tengok parado Jihan Muse, kompom gelak habis, tapi kalau nengok Wany Hasrita punya..hahahaha murung terus Sis ko kakakakakah 


Nah Sis ko share video lagu Berkhemah hahaha lain-lain video korang nengok le sendiri ea.

Follow je IG dia semua video ada ko nak nengok, gelak le time berduka yer hahahaha..


Kerana ko la dik Sis ko Bahenol Bahenol bahenol hahaha.

Korang nengok, budak ni la yang punya suara dalam watak cute girl tu hahaha kemain lawaaa. 

Identiti pemilik suara latar yang menyanyikan lagu Si Nopal itu telah pun diketahui ramai menerusi Twitter, rupa-rupanya suara itu adalah milik seorang remaja perempuan berusia 16 tahun yang dikenali sebagai Nadiah dari Bogor, Indonesia.

Lawa orangnya, takdelah muka punggung, dah kenapalah watak katun tu rupa punggung hahahaha, takde mata tak de hidung, cuma ada molot hahahha.. 

Dah dah tak boleh sebut lagi, Sis ko nak gelak aje, sebab sepanjang menaip ni, laptop bukak Youtube layan video Si Nopal ni hahahaha mampos gelak tak sudah hahaha. 

Sambung lagi nanti ya ..
OkBai..






P/S: Kalau ada yang tak suka tak apa, biasalah benda viral kejap je ni, esok-esok berhentilah dia hahahaha. Sis ko pun melayan hahaha. :p


Post a Comment

18 Comments

  1. baru terjebak semalam.. haha.. berkhemah.. berkhemah... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tersampuk terus dengonyaa kan @Dilah hahahah

      Delete
  2. terngiang2 jek sis oiii.. anak2 suruh ulang berkali2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakakakah habislah emaknyaaa tu kena ulang-ulang bukak bedtime ye @Hernee hahahaha

      Delete
  3. Adoiii... baru tahu Bahenol dengan Nopal tu apa bila baca kat blog suria lekat-lekit tadi. Sis sedikit annoying huhuhuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekekeke mula memang annoying, lama-lama gelak tak menahan @Mrs.A hahahahha

      Delete
  4. Kak. Next time jumpa, ai request yu nyanyi boleh? 😂😂😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha aje gile ko @Afzani nak suruh nyanyi, ada jadi bahalol hahahaha

      Delete
  5. Replies
    1. Jangan bukak, takut kang tersampuk Kak @Seri hahahaha

      Delete
  6. Tu la..ramai yg negatif gak...dah ko tengok macam punggung, punggung la jadinya..aku tengok macam mata je..walopun tu sebenarnya mulut..mungkin juga mulut yang dimutankan jadi mulutta..dah, aku lak merapu kat sini..bahenolll betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha adoii apa yang ko merepek haaaa @Sunah hahahaha

      Delete
  7. ohoo itu rupanya Cute Girl hehe.. lain naw dengan kartun tu =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaah kannn muka cute dah tu, watak je muka tak sememehnya @Siti hahahaha

      Delete
  8. Oo..kita tak tahu pun pasal yang ni. Cuma pernahla dengar wany hasrita tu buat parodi ke sebelum ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti tengok yang Jihan Muse punya parodi @CikTie hahahahaha

      Delete
  9. Hahahha...tak tau la nak kata apa..memang menyampah nengoknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ada certain memang nyampah juga @Suria, ada certain jadi terhibur hahahahaha

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com