Peserta Wanita Paling Sporting



Tahniah Bondarock(Dilla)!!! Anda adalah pemenang Peserta Wanita Paling Sporting MSJbox Holiday 2008...Dr mula kedatangan nye Dilla ni mmg agk pendiam dn pemalu sikit,kurang borak tp bila dh lama tu wah enjin mula panas sehh...start dr game giler kita tu hgga ke ke tarian Poco-poco,mmg sporting sehhh...pastu sambung lak ke permainan bola tampar dn bola jaring,ishh mmg juara server penampar la Dilla tu..keh3..apa2 pun anda mmg Rock Steady!!!
:pompom:

P/S: Aksi kita bt poco-poco tu dh mcm ala2 tarian pocong kan...wakakah...rabak!!!

Peserta Wanita Paling Sporting Peserta Wanita Paling Sporting Reviewed by Sis Lin on Wednesday, December 31, 2008 Rating: 5

1 comment:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.