Dah Takde Idea...Layannnn


Salam semua...
Ermm apa nak cite ek, apa nak ckp ye, ntah le, x de idea, bkn x de mood, cuma idea je x dtg, mgkin agaknye nk kena kuar makan2 jalan2 soping2 bru ada idea kot..hahahahha..
Hrni dh stat sekolah, so apalagi busy le sikit, nak menyental, nak mencuci, nak mengemas, nak memasak, dan lg 1 keje yg dh jd rutin apalagi kuar masuk amik anak sekolah le...
Ok le, ada keje ni lom siap, korang layan je le gmbr kt atas tu, masa ni hr sabtu lepas waktu ke rumah org kawin ada jemputan tahlil doa selamat dn berzanzi...so jgn gelak2 layannnnnn...



P/S: Sunyi sepi dah uma ni waktu pg...ermmmmm ngantuzzzz ler..he3x
Dah Takde Idea...Layannnn Dah Takde Idea...Layannnn Reviewed by Sis Lin on Monday, June 15, 2009 Rating: 5

2 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.