Dinner Di Pondok Limas...


Salam semua....

Ermmm mlm smlm sebelum dinner kitaorg ke Angsana jap, dok pi cr belikan anak Lin punya bag sek dan baju sek, so jalan2 le jap kt sana, tgh jalan2 tu, tup2 karen kt Angsana tu leh blackout, nasib dh abs beli brg, so terus blah je le,hehehehe
*Ganbar2 korang tggu di sini..update yek..
Lepas tu kitaorg gi dinner, hubby bawak kitaorg dinner kt Rumah Limas Danga Bay, mmg santai la, seronok, mcm2 menu kitaorg makan, mlm tu kitaorg makan menu kt Rumah Pontian, mmg power sehhh masakan dia, leh dtg lg lps ni...hehehehe
*Gambar2 pun korang tggu di sini jgk yek...hahahahaha



P/S: Terlepas jgk rindu kitaorg pd sesaorg pd mlm tu...huhuhu


Dinner Di Pondok Limas... Dinner Di Pondok Limas... Reviewed by Sis Lin on Sunday, July 05, 2009 Rating: 5

2 comments:

  1. salam weekend sis-lin..

    aisehhh.. makan2 mesiaaa laa nehh.. bestnyerrr..

    kita ujung minggu kat umah jerr.. ubah bilik anak2..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.
The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com

Powered by Blogger.