Monday, November 30, 2009

Intro Raya..

BY Sis Lin IN 2 comments

Salam semua...

Aduhhh sori la ye, dr Hari Raya per-1 sampai la ni mmg x de time nak online, ye la mood raya la weii, lgpun mana de org time raya2 ni dok ngadap tenet je kan, semua dok ngadap meja makan x abs2 kan kan kan?hehehehehehe
Ok la, sebelum Lin corat coret cite raya, Lin kasi upload ini gambo dulu yek, sbb ada cite sebelum raya nye, 'kisah budak panjat pagar'..huahuahuahauahua..sian tau, so korang tggu ye, sbb Lin nk upload dlm picasa gambo dulu k..nnti Lin cite kisah raya nye pulak..
Tungguuuuuuuu...



P/S: Raya ke? tp macam tak Raya jek..hahahahahaha

2 comments:

Terima kasih sudi singgah membaca dan beri ulasan/komen..
Sebarang cadangan dan pendapat anda, amat di alu-alukan....
TQ..