Thursday, November 20, 2008

Banyak nye kasut!!

ARAHAN: ambil gambar kasut anda, pastu ceritakan serba sedikit kenapa anda suka kasut anda..
Ha itu la bunyi arahan Tag dr si Dir tu..nk x nk kena gak bt tu,nmpk mcm best je kan...so ni la semua gmbr2 kasut yg mmg semua Lin pkai ke mana2..ada lg cuma yg ini slalu guna,cuma yg 2gmbo besar tu mmg selalu Lin pakai,sbb selesa dan x licin..yg lenlain tu,gna pd mase2 tertentu saje...so Dir Sis dh jwb tag tu ye...keh3,tutp hidung sebelum baca eh...
Ha pasni Lin sruh 5org mangsa tag ni jwb lak...
1)Ct Delima
2)Ryan
3)Honeysour
4)Lily
5)Aie
:minimo_22:

P/S:Pd sesiapa yg Lin belum jwb TAG tu,tggu la ye,akan ku jwb 1 per 1...tggu..keh3

1 comment:

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com