Tuesday, November 18, 2008

Belum lahir dh dpt Hadiah!!

Salam semua...
Wah dpt hadiah la..eh hrni bru 18hb,belum lahir lg,tp dh dpt hadiah..keh3...Terima kasih bt Zana,pg2 lg dh dtg uma Lin hntr hadiah ni,kain ela 4meter,boleh bt baju Raya Haji sok...mmg dia terlupa date tu,ingtkan hrni birthday nye,ala Zana uii esok hr lahirnye 19hb..tp x pe,ko la org per-1 bg aku hadiah ni...Thanx..suke sngt..lebih2 lg color purple tu..I like!!! muah3x..
:snow07:

P/S:Esok hr lahirnye 19hb Nov..saje bt ingatan semua..klu ada yg terlupa je..keh3....Heart

3 comments:

  1. salam kak..
    happy becoming besday...

    ReplyDelete
  2. happy besdey untuk esok.. moga ceria selalu juga..

    ReplyDelete
  3. hepi Burfday Sis Lin Muah*~>moga pjg umor
    ~>lebih2 rezeki,berbahagia disamping family tersayang...
    ~>Dapt jumpe ryan dialam realiti hehehehehe InsyaAllah...
    ~Hepi Burfday SIS Nak kek ape hehehehe~

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com