Bersama Kasawari/KFC/Sheiro

11/06/2008 01:36:00 AM


Salam semua....
Kwang.kwang.kwang...keh3..mlm ni lin dok skodeng gi uma Kasawari/Linda..diaorg tau lin nk dtg,asal nye nk bg Kasawari ikan pancing hubby tu,tp dh setengah jalan baru ingt dalam peti ais x di keluarkan,so mmg x de rezki,tp mmg rase nk bg jgk,nnti la lin hntr ye...sebelum smpai sempat lin sggh pandu laju KFC kt Saleng tu,beli utk dinner nnti,itu permintaan gurau senda Kasawari,tp surprise 9ketul dtg..keh3..sampai sana borak2 pasal holiday tu,mmg bersemangat,yg mengelikan gigi aku bila live webcam dgn Ako and Nads,mcm2 aksi raja lawak yg di bt Kasawari..keh3..ank lin plk sibuk beraksi dgn si sheiro tu..ishhh mmg geram sesangat kt sheiro,ptut la Shai tu terindu2 ye..mmg cute/comel muka dia..dh abs air seteko,lin pun beransur nk blk,ada jgk ole2 lin bwk surprise tu bt Kasawari/Linda,hope you all suke kannye...anyway mmg seronok borak dgn mereka berdua ni..Thanks ya..bila2 free kita boleh lepak2 lg wokey..!!
:minimo_05:

P/S:Klu sesiapa yg nk mkn KFC jgk,sudi2 jemput la lin dtg ke rumah ya,nnti lin belanja k..keh3

8 Comments

  1. Wah kah kah kah.. pagi2 tengok dinasour kat sini he he.. nasib baik ada 2 ekor jer kasawari aksikan depan webcam tu.. tu utk tatapan nad dan retna.. he he..

    terima kasih banyak2 ler lin sudi datang bawak makanan dan juga c.hati.. jgn serik2 eh datang.. ben-10 mula2 ngantuk.. bila nampak si sheiro tu terus semangat eh.. he he.. memang lawak ler.. jangan serik serik eh datang lagi.. bawak ler pizza ker mc d ker apa2 ker.. he he.. pasni kena terjah ke sana tu.. bawak apa ek.. jgn lupa.. lepak kat beach club layan mamat tabla.. he he

    ReplyDelete
  2. ops sheiro kamu mmg cute tapii sayerpp takutttt!!!!! kekeke

    ReplyDelete
  3. Waaahh comelnyer ur Sheiro sis... my partner pon ade Sheiro ternyata bukan kucingla... tapi kereta kelisa dia.. dia panggil Sheiro si kelisa putih.. hehe

    ReplyDelete
  4. kalao cemut singgah umah kakak.xmo kfc.nak makan masakan kakak la...hahahaha yum3!!

    ReplyDelete
  5. chomellllnya miowwww miowwww...
    shirooooo!!!!! mcm nama kucing sinchan

    ReplyDelete
  6. wah ..kemain lagi ye tuan rumah tu berwebcam...siap bagi tgk dinosaur lagi tu..isk isk..

    comel le kucing tu kan? comel mcm tuan rumah dia jugak...<< kasawari jgn perasan pulak...

    ReplyDelete
  7. cutenye... geram tgk!

    ReplyDelete
  8. muka kucing tu comey ;p
    tapi nape masam semacam je muke dia?

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com