Friday, November 07, 2008

Cun?Ye ke?TQ

Salam semua...
Mgkin agknye musim award ye,ni award dtgnye dr SriSufi..terima kasih bt Sri ye,lin baru je kenal dgn Sri,dn Sri pun bru je join Msjbox ni,dr tanye2,dr jenguk2 blog la dtg persahabatan mesra antara Sri dn lin..
:bye:
Bt Sri,lin ucapkan terima kasih dan salam perkenalan bt kita,semoga persahabatan kita terus berkekalan hingga ke akhir hayat,walaupun kita belum prnah berjumpa lagi..
:flower:

P/S:Award cun?nk tnye gak kt Sri,btul ke cun tu,cun ke?..keh3
This entry was posted in

3 comments:

  1. salam,sis...
    bukan setakat blog dier yg cun...tuan badan pun cun melecun...ala2 hotmama gitu...cayalah sis...ni mesti penangan mas cotek yang digembar gemburkan...nak sket ehhh...hahaha

    ReplyDelete
  2. memang cun.. meletop letop lagi macam mercun papan tu.. he he

    ReplyDelete
  3. hehe... btol ke cun melecun.. hehe.. haa sis lin bila nak masuk pertanding beauty pageant? hehe

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com