DeskTop TAG!!

11/23/2008 07:07:00 PM

Salam semua..
Hrni hr bt tag bg Lin,tp tag bergambo je tu,senang dn cepat..keh3..lama dh simpan hutang tag ni tau,tag desktop.. ee mcm2 tag la skrg..yg ni dtgnye dr Faiz(MFK)-'What is my Life all About...'...tu dia...so bunyi arahan tag tu gini..

ARAHAN:
1.Take a screenshot of your desktop without moving/closing any of the windows.
2.Tag 5 person.(yg ni I like!!)

JAWABAN:
1.Jd itu la hasilnye..mmg Lin suke dgn cartoon Nemo tu,cute kan,lg2 plk dlm air,ala2 ocean tuna gitu,klu la dpt jd mcm Nemo tu kan best,boleh renang kesana,kesini,tp klu kena kjr dek jaws...Lin trus bertukar jd duyung...keh3
2.Ha 5 org mangsa tag lin adalah...
1.Dir.
2.Ct/Cm.
3.Along Arman
4.Conan(Aim)
5.Ryan(balas blk ni)
SETTLE!!
:snow11:


P/S:Ha mesti korang nk tukar la tu desktop tu,ha jgn dok nk interframe lain ye..post je yg dh ada tu...keh3


3 Comments

  1. tq sis lin,
    walaupun sis busy ngan hal2 lain..tapi sudi jugak layan tag saya..
    wah, suka juga ocean view...

    ReplyDelete
  2. kenape x madakaska comel cikit

    ReplyDelete
  3. tag ni nk bg aim ker?? klu nk bg,k gak...lin suker ocean view ker?? me too....lin tgh wat pe 2???

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: linmdnoor@gmail.com