Sunday, November 23, 2008

DeskTop TAG!!

Salam semua..
Hrni hr bt tag bg Lin,tp tag bergambo je tu,senang dn cepat..keh3..lama dh simpan hutang tag ni tau,tag desktop.. ee mcm2 tag la skrg..yg ni dtgnye dr Faiz(MFK)-'What is my Life all About...'...tu dia...so bunyi arahan tag tu gini..

ARAHAN:
1.Take a screenshot of your desktop without moving/closing any of the windows.
2.Tag 5 person.(yg ni I like!!)

JAWABAN:
1.Jd itu la hasilnye..mmg Lin suke dgn cartoon Nemo tu,cute kan,lg2 plk dlm air,ala2 ocean tuna gitu,klu la dpt jd mcm Nemo tu kan best,boleh renang kesana,kesini,tp klu kena kjr dek jaws...Lin trus bertukar jd duyung...keh3
2.Ha 5 org mangsa tag lin adalah...
1.Dir.
2.Ct/Cm.
3.Along Arman
4.Conan(Aim)
5.Ryan(balas blk ni)
SETTLE!!
:snow11:


P/S:Ha mesti korang nk tukar la tu desktop tu,ha jgn dok nk interframe lain ye..post je yg dh ada tu...keh3


3 comments:

  1. tq sis lin,
    walaupun sis busy ngan hal2 lain..tapi sudi jugak layan tag saya..
    wah, suka juga ocean view...

    ReplyDelete
  2. kenape x madakaska comel cikit

    ReplyDelete
  3. tag ni nk bg aim ker?? klu nk bg,k gak...lin suker ocean view ker?? me too....lin tgh wat pe 2???

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..