Saturday, November 29, 2008

Lin dan blogger Muralle(s'pore)

Salam semua....
Ha pg ni sekali 3 Lin bt en3 ye..sbb nnti dh nk kluar bz dgn xtvt..ok semalam lps aje Lin rewang dan ala2 pengsan tu,ptg nye trus masuk s'pore hntr brg,dlm perjalanan tu,Lin call la Moralle(Mar),so kebetulan dia pun nk blk dr ofis..mulanye nk ke rumah dia,tp dlm menunggu tu ank call dia demam,so Lin jumpa Mar di Garden Woodland Centre tu je...bru 1st time ni...mmg Mar orgnye very look young,tp umurnye lebih tua dr Lin...mesti ada rahsia tu..keh3..x di sangka Mar ada surprise bufday gift Lin hrtu,mmg suke sngt,dr kotak,dan 2 brg tu semuanye purple color..I like!!! Ank Mar,Akil yg sunat tu pun ada,malu nk amik gmbr dan masih berpantang lg tu...mmg x puas nk borak,tp nk bt cmne Lin pun kena blk,tp x pe lainkali kita jumpa,kita borak panjang2 k....thankx Mar..I miss U,Lov U...muah3x
:minimo_19:

P/S:MMg cantik sngt2 gift Mar tu,sayang Sis nk pakai...purple..I Like!!!

2 comments:

  1. lawo nye gift tu..purple,favourite colour nih..

    ReplyDelete
  2. its nice meeting u sis, akhirnyer kan.......glas to u like the gifts yg tak seberapa tu, muachhhhhsssss........

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com