Lin dan blogger Muralle(s'pore)

11/29/2008 07:22:00 AM

Salam semua....
Ha pg ni sekali 3 Lin bt en3 ye..sbb nnti dh nk kluar bz dgn xtvt..ok semalam lps aje Lin rewang dan ala2 pengsan tu,ptg nye trus masuk s'pore hntr brg,dlm perjalanan tu,Lin call la Moralle(Mar),so kebetulan dia pun nk blk dr ofis..mulanye nk ke rumah dia,tp dlm menunggu tu ank call dia demam,so Lin jumpa Mar di Garden Woodland Centre tu je...bru 1st time ni...mmg Mar orgnye very look young,tp umurnye lebih tua dr Lin...mesti ada rahsia tu..keh3..x di sangka Mar ada surprise bufday gift Lin hrtu,mmg suke sngt,dr kotak,dan 2 brg tu semuanye purple color..I like!!! Ank Mar,Akil yg sunat tu pun ada,malu nk amik gmbr dan masih berpantang lg tu...mmg x puas nk borak,tp nk bt cmne Lin pun kena blk,tp x pe lainkali kita jumpa,kita borak panjang2 k....thankx Mar..I miss U,Lov U...muah3x
:minimo_19:

P/S:MMg cantik sngt2 gift Mar tu,sayang Sis nk pakai...purple..I Like!!!

You Might Also Like

2 Orang Komen

  1. lawo nye gift tu..purple,favourite colour nih..

    ReplyDelete
  2. its nice meeting u sis, akhirnyer kan.......glas to u like the gifts yg tak seberapa tu, muachhhhhsssss........

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.