Friday, November 21, 2008

Lin dan BUAYA

Salam semua...
Mgkin time gini korang dh tido agknye..mlm ni Lin tido lewat sikit,tggu hubby belum blk keje lg,so boring2..dok la main dgn buaya tu...keh3,ishh bkn yg hidup,yg patung je tu,klu hidup abs kena ngap,masuk paper muka depan la Lin esok...keh3,saje je nk bg buaya tu terliur dok gan Lin tu,ye la risau ni,bdn dok mengembang je cuti2 sekolah ni,ni dh stat mkn HerbaLife blk ni..aduhhh tulun2..turunkn bdn Lin nih..keh3
:snow31:


P/S:Sape2 yg ade petua kuruskan bdn tu,jgn segan2 silu,dtg la bg komen/nasihat ye..keh3

4 comments:

  1. petua yang baik tuk trunkan berat badan ialah, jangan makan nasi.. makan kek pandan je hari2.. hahahah sis!!!! kek pandan!!!

    ReplyDelete
  2. joging...gerenti bdn lin akn kurus...hehe

    ReplyDelete
  3. baby boya ke tuh...hehehhee..
    lin ada bape baby da nim..hehhe

    ReplyDelete
  4. emm bersenamlah
    emm pas2 makanlah makanan yg seimbang

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com