Wednesday, November 19, 2008

Makan kek bersama MAWI


Salam semua...
Cuma tggl hnya 3jam je lg abs la sambutan birthday Lin pd hrni yg ke-32thn..tp masih boleh nk ucap2 selamat atau pun nk bg hadiah lg...mmg di alu2 kan...keh3,bt yg dh beri ucapan,bg present secara live atau pos tu dan ada yg bg gift2 kt blog ni,Lin ucapkan jutaan terima kasih yg x terhingga bt semua...semua kenangan,hadiah,dn kata2 ucapan tu mmg akan sentiasa terpahat di hati Lin....
:flower:
Bt ank2 dan hubby..thankx 4everything...bt mertua terima kasih ats hadiah $ saguhati..bt bibik tq hrni masak mmg best...dan x lupa bt family,tq ats menghadiahkan Lin sepasang baju tidor gmbr 'Snow White'...keh3
:pompom:

P/S:Gumbira,terharu,sedih,terkezut..itu lah perasaan yg melanda pd 19hb Nov...LIN..

5 comments:

  1. happy birthday to you sis
    happy birthday....
    live happily ever after..

    eh, aik!!! mana mawinya sis?
    tak nmpk pong...
    ;p ;p

    ReplyDelete
  2. Appy Besday Sis Lin.... Slamat Panjang Umur dan Dimurahkan rezki..

    p/s - bila da dimurahkan rezki aka masyuukkkk nanti jangan lupe blanje kite erk.. hehe

    ReplyDelete
  3. Wah!..makan dgn Mawi lagi..

    Mcmmane la rasa kek tu ehh?Sbb yg balance kat umah ni,Intan buat bekas kecik2..tak moist laa..tak tau apa yg kurang..

    Rupanya pun tak cantik yg mcm Intan harapkan..agaknya sbb masa deco kek tu, mata intan mengantuk..so, kek tu tak mnjadi seperti yg Intan harapkan..

    Apapun, Intan gembira kalau Lin gembira dgn kek pemberian kami tu..

    ReplyDelete
  4. sis..hepi belated bufday sis..
    sori tak wish awal..ader hal yg tak dpat nak dielakkan...

    tgu kad yer...

    honey dah pos dah...

    ReplyDelete
  5. Hepi b'day sis lin...sori, x perasan semalam..ni terlambat sikit..semoga sentiasa hepi ya...terima kasih bg kek coklat tu...hehe

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com