Makan/Kek/Hadiah









Salam semua...
Sori la hrni byk msj yg masuk kt box tu belum dpt balas lg ye,hrni dr pg kuar smpai ptg ni bru blk,keluar meraikan birthday girl tu..so kitaorg jln2,mkn di laksa shacks,minum di oldtown,window soping dan 5.30pm bru blk,blk je bru kita potong kek...hadiah?hrni Naz frust sebab jam yg dia nk tu x de stok,so kena tggu mggu depan bru brg sampai...keh3..ok la tgk je le gmbr2 tu ye...

P/S:Naz happy sngt hrni,thanks yg wish birthday kt dia,sila la mkn kek tu nye..keh3

3 comments:

  1. happy belated birthdat utk naz...belajar rajin2 ek..thn dpn nak amik pmr dah...


    nanti uncle emel kan hadiah..suruh mama tunggu depan pc ye...hahaha

    ReplyDelete
  2. sonotnyer makan kek... nak sketz.. he he he

    ReplyDelete
  3. Rambot adik Naz gempak seh. Anyway, happy belated birthday beb.:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..