Monday, November 24, 2008

4 comments:

  1. makan itu nikmat yg tak terperi.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Salam Lin..mmg sedap kerabu Lin tu..intan ratah mcm tu je..hehe.. alamak, nak buat rojak ke? nyam,nyam.. ;)

    ReplyDelete
  3. sedap nampaknye kerabu kak lin..pandainyerr...makan kenduri baru ni takder org jamu kerabu...nape ek..sedapnye pau tu..favourite tu..

    ReplyDelete
  4. Salam, terima kasih kerana sudi ke Blog Kak ifa ya. Sesekali masuk Blog rakan2 mcm ni best juga tengok cara hidup dan kisah hidup org lain

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com