Sebelum dan Selepas!!!

11/24/2008 07:30:00 PM

Salam semua...
Makan2 mari makan...cepat atau lambat dtg pun dh abis dah...keh3..Pau tu mmg sedap!yum3x...Kerabu tu ntah la,tekak Lin sedap je,tp klu nk tau tnye Intan,td Lin hntr uma dia sikit...keh3
:minimo_11:

P/S:Esok buah belimbing lak nk bt rojak...keh3,nk join mkn?boleh,jom la...

You Might Also Like

4 Orang Komen

  1. makan itu nikmat yg tak terperi.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Salam Lin..mmg sedap kerabu Lin tu..intan ratah mcm tu je..hehe.. alamak, nak buat rojak ke? nyam,nyam.. ;)

    ReplyDelete
  3. sedap nampaknye kerabu kak lin..pandainyerr...makan kenduri baru ni takder org jamu kerabu...nape ek..sedapnye pau tu..favourite tu..

    ReplyDelete
  4. Salam, terima kasih kerana sudi ke Blog Kak ifa ya. Sesekali masuk Blog rakan2 mcm ni best juga tengok cara hidup dan kisah hidup org lain

    ReplyDelete

Penafian .
Blog ini adalah blog peribadi, hanya cerita/aktiviti harian Sis bersama family, kawan-kawan juga resepi masakan Sis sendiri. Dan juga ada sesetengah penulisan tu Sis Copy dan Paste dari carian Google juga blog kawan-kawan.
Semua penulisan di dalam blog ini, TIADA kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.

Sis izinkan jika ada yang ingin copy dan share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, Awas! TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Komen anda, tanggungjawab anda.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Terima kasih atas kerjasama anda.