UPSR-Kecewa/Pasrah

Salam semua...
Sedih,suka,pilu,kecewa itu lah suasana di Sek.Keb.Tmn Bukit Indah(SKTBI) sewaktu lin memberi semangat ank mengambil keputusan UPSR hrni..Tahniah di ucapkan kpd semua,thn ni SKTBI memecah rekod kebangsaan peratus mata pelajaran tertinggi peringkat daerah Johor,seramai 8org mndpt 5A 12org mndpt 4A,satu pencapaian yg baik dr thn2 yg sudah bg SKTBI...
:minimo_29:
Walaupun keputusan ank lin tidak seberapa bagus tp alhamdulilah,sekurang2 nye dia telah cuba yg terbaik,Yana sendri tidak percaya dia boleh dpt keputusan begitu,kerana usaha nye sebelum ini cukup gigih,tp semuanye terpaksa dia terima walaupun mmg sedih dan kecewa di hati nye..bt kwn2 semua terima kasih kerana sudi mendoakan kejayaan ank lin dan tahniah bt sesiapa di sini yg ada ank mengambil keputusan UPSR hrni...
:minimo_12:

P/S:Sebenarnye Yana x bg post kan cerita dia kt sini,malu katenye,tp x pe bt semangat utk adik2 yg lain ye...

7 comments:

  1. xpe..ini satu permulaan..buat yg terbaik ntuk pmr nanti ok adik yana

    ReplyDelete
  2. to yana, jgn cepat give up.. pjalanan masih jauh.. truskan usehe.. tak la truk sgt result tu.. ok lagi tu.. jangan malu ngan result tu.. pasni buktikan kat semua yana buat lebih baik lagi ok.. nanti present claim ngan ibu.. hehe

    ReplyDelete
  3. salam... trskn ushe di mase dpt... yg trs berusha pasti akn brjaya akhirnya

    ReplyDelete
  4. salam utk kak lin dan anak.
    hana pun ada adik yg amik result upsr pg td..
    mereka dah berusaha.. kita percaya pada takdir, mgkin ari ni bukan rezeki mereka, yg penting kita sntiasa bagi sokongan pada mereka..
    ;p ;p

    ReplyDelete
  5. dear Yana, do not feel sad or give up hope my dear girl...u had done yr best n aunty sure yr parents know that 2, u still did it right, sorry lah aunty moralle ni bukan nyer tahu pasal UPSR ni, tapi looking at yr results tu, alhamdulillah jugak lah kan sis Lin....I know u know she did her best to..........take care ya........hugs n kisses :)

    ReplyDelete
  6. tahniah untuk yana...yana dah cuba yang terbaikkan,jangan putus asa tau..jauh lagi perjalanan yana sebagai pelajar.jadi anak yang terbaik untuk kedua ibu bapa....

    ReplyDelete
  7. tak berapa baik pun kira dah baik jugak kan..dia dah buat yg terbaik .. terima je keputusan tu..

    tak pa masuk sekkolah menengah kena buat study lagi..score masa pmr danspm pulak..

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi .
Komen Anda Amat Sis Hargai .

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com
Thank You again..