Saturday, November 15, 2008

Yeah3x dpt kereta!

Salam semua...
Tertipu ye..keh3,kereta post en3 je tu...dh 2hr dpt award friend ni dr Aie,tp bru ni dpt lin postkan..jgn marah ye adik Aie,cayang dia...Aie ni baru je dlm mggu2 ni lin kenal,org Johor kt Sri Alam,tp blajar kt Sku
dai,punye la jauh..eh betul ke?keh3.

:cool::haha:
Aie ni bru 23thn x silap la,tp ok dia ni,lin bru racun2 dia guna MSJbox..keh3,nnti dia nk cuba katenye...bgus la Aie nnti lg bertambah kwn2 yg nk kenal dgn Aie,hencem jgk tu kan..keh3..Ok la Aie,sis ucapkan terima kasih kt Aie sudi bg award ni kt sis ,lainkali bg la lg ye..

:love::mwahh:

P/S:Aie nnti klu nk gi mkn kt Anjung Warisan tu,call2 la ye...keh3

4 comments:

  1. uhuhuh...dpt kete sport tu...

    ReplyDelete
  2. hahahahahah..tu la mmg tertipu betoi!!! ingatkan beli keta kebal td

    ReplyDelete
  3. salam kak lin..
    salah fakta tu..
    umo aie dah 23 thn la..huhuhu
    mudanya 16 thn..hehehe
    kalau 16 tahun gerenti tak libatkan diri dalam dunia blogger ni..
    btw, nnti bolh la bawa kete tu jalan2 tgk aie kat sini..sekarang tgh cuti sem ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. hahaha...jauh beza tu. 23 ngan 16, klu 16 saya...ahaha..

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com