Sunday, December 14, 2008

Adeh..sakit kelengkang!!!

Salam semua...
Adehh sakitnye kelengkang aku...td masa blk dr jemputan,plan hubby nk belanja nyanyi kt Redbox,tp kerana dh malas nk patah blk kuar lg,so kita ubah plan gi main badminton je,Lin bgtau yg kasut badminton Lin mana ada,so hubby kate beli je le,ye la nk pi main kt gelanggang tau,dh booking call td,malu sehh..klu tennis ok la,ni badminton,kekok sikit raket nye tuh...1 jam rm12,kitaorg main 2jam..tp Lin kalah semua set la keh3..blk sakit dh kelengkang aku...aduhhhhh,nmpk gaya ada Lin jln kengkang nih sok...arghhh
:snow34:


P/S:Barang siapa yg nk pi main badminton tu,baik la tampal koyok dulu tuh kt kelengkang..adehhhh

1 comment:

  1. fuhhh.. nasib x jd gi rexbox.. klau x mesti jb hujan sampai esok. cejuk oooo.. erkkk.. ade ke orgtampal koyok kat kelengkang?? ishhhh2

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com