Wednesday, December 10, 2008

Rajin nye masak..


Salam semua...
Ha hrni td hr kerajinan nk masak,bahan2 mmg dh ada,jd td dok belek respi kt blog Cik Mat tu,dpt la idea nk masak udang nanas ala thai tu,cuma Lin guna nanas potong je,x de syrupnye...sedap gak,mertua kate pun sedap..keh3,greng ikan sumbat,sambal tumis udang kering,dan kek marble sebagai pencuci mulut..keh3..sila lah la ye...yum3
:pompom:

P/S:En3 khas bt Shai yg kate Lin beli je td...rajin beb hrni,esok x tau la..keh3

10 comments:

  1. wah..
    sedapnye menu sis ari ni.
    ni yg nk datang ni..
    jgn lupe tinggalkan sikit.
    kih3

    ReplyDelete
  2. best tu ikan sumbat..rajin tull..bini sapa ni...hehehhe..sis lin..tiha nk tanye..

    ReplyDelete
  3. aie nk dtg?dtg aje le..silakan...

    ReplyDelete
  4. tiha ni lawak la..keh3,tiha nk tnye ape?tnye la...

    ReplyDelete
  5. oopss..sambungannya, nk tanye sambal tumis udg kering tu..buat macam sambal tumis bilis tu ke..sbb tk penah try lagi..sory...

    ReplyDelete
  6. tiha klu nk bt sambal u,udang keringnye d rendam,bru separuh belend,separuh lh tumis sekali nnti..

    ReplyDelete
  7. uish...nampak sodap la..rajinnye Sis Lin masak...nak beraya ble??hihi

    ReplyDelete
  8. mood masak menerjah.hahhhhhhhhhh mimpi ape smalam? hahaha

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com