Monday, December 08, 2008

Raya part-1

Salam semua...
'Selamat Hari Raya' semua....Salam Aidil-Adha....wah sedih nye bila dngr takbir raya tu,teringat dgn yg tersyang,yg telah pergi meninggalkan Lin bt selamanya...Al-Fatihah bt Abah,Adik,Atuk dan Nenek....Amin..Crite hal raya,dh siap ke masak tu,aduh lotih nye la 2hr ni,mlm smlm kejekan kek marble tu,hrni bt dadih lak,Lin bt perisa guna jagung plk,x tau la, belum rase lg tu cmne...ok kot..keh3,yg kek tu plk mmg frust,x berapa cantik la,nape la cmtu lak jdnye..ishh malas la nk ckp...so tggu part-2 lak ye..
:snow41:


P/S: Klu ada arwah Abah dulu,selalu kita takbir sama2 kt uma kan..huwaaa,huk33

6 comments:

  1. wah banyaknye...
    bile nak kirim kat kreuger plak?
    lame dah teringin nak makan ni.

    Kreuger®

    ReplyDelete
  2. salam raya sis...rajin ek wat kek..dap tu..

    ReplyDelete
  3. bro kreuger nk jgk ke dadih..tggu dh kawin bt majlis lin btkn ye...keh3

    ReplyDelete
  4. tiha klu raya mmg ada rajin sikit..keh3

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com