Saturday, December 06, 2008

Selamat bt semua..


Salam semua...
Bt semua kengkawan tiada ape yg di kate...Lin takut start mlm ni semua org dh bz dh x dpt nk on9 mcm biase termasuk la Lin..ni dok nganyam pun x abs lg..so ape pun Lin dh sediakan sekeping Kad penganti diri bt 2hr ni hgga la tibanye Hari Raya ok...klu x de org tu makne nye x on9 la,klu ada makne nye skodeng2 la tu...keh3..
"Selamat Hari Raya Aidil-Adha"
Maaf atas segalanye...
:pompom: :flower:

P/S: Sila la dtg ke rumah beraya mkn sup tulang ye...keh3...

7 comments:

  1. sup tulang?..huuu sedap towwww

    ReplyDelete
  2. salam aidil adha..
    salam singgah juge..
    xD

    ReplyDelete
  3. org Johor buat sup ... fuhhh ..terangkat ...

    SELAMAT AIDIL ADHA JUGAK ...

    melaka tu?haha rupanya ada gak org mcm aku yg dah lama x p melaka ...

    hihii...

    jom posa sunat arafah esok ...

    salam

    ReplyDelete
  4. Slamat Hari Raya Aidil Adha...

    ReplyDelete
  5. orang yang pertama komen...hehehehe

    selamat hari raya korban....
    sedia berkorban...

    ReplyDelete
  6. wah ada sop tulang ker.. tulang ikan ker tu lin.. he he..

    ReplyDelete
  7. salam singgah dan salam aidiladha...

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com