Tuesday, January 13, 2009

1st tag BOIKOT dr aku!!!


Salam semua..
Rasenye ramai yg dh tau kan sekarang kita sebagai rakyat yg hidup di Negara yg aman dan makmur ni,sedang membanteras dan memboikot semua keluaran dn syarikat atau jenama yg dikeluarkan dr sumber PPIM baru2 nih,,ini kerana semua produk2 berkenaan adalah milik/penyokong Yahudi...so dlm sibuk2 ni,Lin bru la ternmpak dn terpandang pelekat kt kete tu,mcD..huwaaa mmg dlm byk2 tu yg ni la x leh tahan rasenye..so td ptg Lin telah kuarkan dn akan terus memboikot-boikot semua..secara manual nye..keh3
:sleep:

P/S:Arghhhh....nape la hrni?? maaf x de mood la mlm nih...so nk tido, rehat kn minda dan badan juga...

8 comments:

  1. wah bagus tu.. cayalah.. kasawari dah awal2 cabut stiker mc d ni... buang karen jer..

    cuma kadang2 tu kena bawak2 laju kat sebelah Mc d.. dah biasa singgah beli choc. shake.. he he..

    ReplyDelete
  2. Kasawari:Itu ler cmne la boleh baru perasan tu...keh3,mmg ssh nk tggl kn nye ler...

    ReplyDelete
  3. Salam Lin,jom teruskan memboikot product Malaysia pun melambak.Kalau ada peluang gi cari kayu sugi kat Mekah mcm Nabi. Kalau tak sesuai takpa ada pilihan lain kan.....

    ReplyDelete
  4. Opah:Ye Opah mari kita teruskn perjuangan memboikot ye,Ingt mmg nk beli jenama Muk min kayu sugi tu..halal lg bermutu...

    ReplyDelete
  5. nasib baik ler family ct mmg x gemar mkn McD ni..coz apa!! coz mahal sgt keh3

    ReplyDelete
  6. CT Delima:O ye ke CT,klu lin gan ank2 semua giler mcD ni,itu yg x dpt nk terima kehilangan nye nih..keh3

    ReplyDelete
  7. udah dekat sebulan tak makan McD. caiyok caiyok. tapi kekadang teringat2 la, nak nak selalu time2 gini dok call McD suruh deliver breakfast.

    apa la sangat Mcd ni.hehe

    ReplyDelete
  8. Chemot:Chaiyok,chaiyok!!Lin pun sama dh lama x mkn kt sana,delivery pun dh x lg....rase mmg lain la kan...

    ReplyDelete

Makluman .
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita harian Sis, Family, Kawan-kawan dan juga resepi masakan. Dan juga ada sesetengah entry tu Sis Copy dan Paste dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Sis izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Sis disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988 .
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com