Friday, February 06, 2009

Akhirnye dapat jugak....



Salam semua...
Yes! Yes!..Akhirnye dpt jgk Lin nk kan laptop bru utk gantikan yg lama tu,yg lama tu boleh guna lg,cuma model lama la,kelabu asap dh tu,x de ape function...tp yg ni,semua complete,lengkap,leh la aku YM dgn Kasawari nnti guna webcam...keh3...Windows Vista,Brand Acer Aspire4530 yg guna kan signal up wireless,Lin bkn tau le ape2 benda tu,jnji dpt bkk tutup blog tu yg penting...wakakah..
Dan sudah semstinye agak jakun mula2,x abs2 godeh benda ni,agk teruja la kan...*apa aku kisah..*...sebonarnye,ni la hadiah yg tertangguh2 dr abg tu,Anniversary yg ke-15thn aku...al-maklum,thn ni tggu bonus,sbb hrga melebihi had,btw thanks ye yang,I Like it!! ..wakakakah..RM?...yg tu biarlah rahsia...keh3,korg gi je la survey sndri...sori agk excited sikit...bluwekkk


P/S:Juga terima kasih jugak kt An-Wardrobe,utk hadiah dr dia..syhhh rahsia..hehehe.

12 comments:

  1. Wah!!mesti seronok sakan dpt lappy baru ni..yeeaa..(tumpang seronok..sbb ana pny lappy pun beli bulan 12 lastyear)..

    Kak Lin, ana link page ye, so bleh dpt latest update xtiviti2 kat cni..tks

    ReplyDelete
  2. mmg best klu leh tukaq tiap2 bln hehe

    cik sya punye pun belum setahun ....

    ReplyDelete
  3. lepas ni,bolehlah kite main2 webcam juga..

    intan tgh test dgn abg sbb Insya Allah hujung bln ni dia kena gi US..Tu yg selalu test webcam dgn kwn dia..

    ReplyDelete
  4. Framestone:Tq org dh bg,bedal je ler..keh3

    ReplyDelete
  5. Anatahir48:Mesti la sronok Ana,dh lama idam,bru ni dpt..hehe.

    ReplyDelete
  6. Syareena:Uii mana leh tukaq tiap2 bln dik uiii,mau botak kepala...keh3

    ReplyDelete
  7. Intan:Itu la,nk try nnti guna webcam,tggu tok guru Kasawari dtg ajar...keh3

    ReplyDelete
  8. best yer dpt new lappy...

    p/s bibir ku pucat le ari ni sis..keh3

    ReplyDelete
  9. wow..dapat lap top ler..btw, happy belated aniversary yg ke 15th..

    ReplyDelete
  10. Tiha:Mmg sronok Tiha...nape tu,x sihat ke Tiha?

    ReplyDelete

Penafian :
Blog ini hanya blog personal, hanya cerita Saya, family Saya, kawan Saya dan juga resepi masakan Saya. Dan juga ada sesetengah entry tu Saya C&P dari blog kawan-kawan juga dari carian google.
Tiada kena mengena dengan yang hidup atau pun yang telah tiada.
Saya izinkan jika anda ingin share untuk kebaikkan bersama, AKAN TETAPI jika terdapat gambar atau text Saya disalah gunakan, AWAS !.

TINDAKAN BOLEH DIAMBIL MENGIKUT AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1988..
Sekian terima kasih.

Segala pertanyaan, email: linmdnoor@gmail.com